Γυναίκες Ηθοποιοί στο Εθνικό Θέατρο

Κοινοποιήστε το άρθρο

Job_Fair_ImageΤο Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες των χορών των καλοκαιρινών του παραγωγών Αντιγόνη του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού και Λυσιστράτη του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού αναζητά γυναίκες ηθοποιούς ηλικίας από 23 έως 30 ετών (έτος γέννησης 1986 έως και 1993).

Στην ακρόαση , που θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, σε ημερομηνίες που θα σταλούν σε προσωπικά emails από το γραφείο σκηνής, θα κληθούν οι ηθοποιοί εκείνοι που θα επιλεγούν από τους σκηνοθέτες και τους καλλιτεχνικούς τους συνεργάτες βάση του βιογραφικού τους, το οποίο θα έχει κατατεθεί εντός προθεσμίας.

Στην επιλογή των βιογραφικών θα συνεκτιμηθούν θετικά τα εξής:
– Καλή γνώση κρουστών (μεμβρανόφωνων ή ιδιόφωνων συγκεκριμένου ύψους) ή ορχηστρικών πνευστών (όπως φλάουτο, όμποε, κλαρινέτο κλπ).
– Καλή επίδοση στο χορό και το τραγούδι.
– Ικανότητα στον αυτοσχεδιασμό.

Οι συμμετέχουσες στην α’ φάση της ακρόασης δεν χρειάζεται να έχουν προετοιμάσει κάτι (όπως κείμενο, τραγούδι ή αυτοσχεδιασμό). Οι σκηνοθέτες και οι καλλιτεχνικοί τους συνεργάτες θα τους δώσουν επί τόπου το υλικό πάνω στο οποίο θα διαγωνιστούν.

Στις υποψήφιες που περάσουν στην β’ φάση της ακρόασης, ενδέχεται να ζητηθεί ένας μονόλογος της αρεσκείας τους.

Σημείωση: Όσες συμμετέχουσες γνωρίζουν κάποιο από τα προαναφερόμενα μουσικά όργανα θα θέλαμε, αν υπάρχει δυνατότητα, να τα έχουν μαζί τους στην ακρόαση.

Κατάθεση βιογραφικών
Από Τετάρτη 23/12/15 μέχρι και Κυριακή 3/1/16:

– ηλεκτρονικά στο email smdept@n-t.gr(link sends e-mail) με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ».

Πηγή:career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *