Απόκτησε Αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό Εξ αποστάσεως από το Μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι πτυχιούχοι αναζητούν μεταπτυχιακά προγράμματα τα οποία θα τους προσφέρουν επαγγελματική εξειδίκευση.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πραγματοποιεί αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ  εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά προγράμματα κάνοντας χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών και των πιο σύγχρονων μοντέλων σχεδιασμού μάθησης.

Η χρήση των νέων τεχνολογιών και η επανάσταση που φέρνει η εξ αποστάσεως μάθηση μέσω του διαδικτύου, είναι πλέον αναπόσπαστο στοιχείο του σύγχρονου κόσμου. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έχει πλέον εδραιωθεί ως το ‘νέο κύμα’ εξέλιξης στην εκπαίδευση.

Οι τομείς που ελκύουν τους περισσότερους ενδιαφερόμενους είναι η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας ως Δεύτερης/Ξένης, της Δημόσιας Διοίκησης και της Διοίκησης των Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).

Τα Μεταπτυχιακά αυτά έχουν την ιδιαιτερότητα να απευθύνονται σε πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων, να τους διευρύνει τη δυνατότητα των εναλλακτικών επαγγελματικών επιλογών πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιόδους κρίσεων, να τους δίνει εξειδικευμένη γνώση σε ειδικότητες αιχμής και να τους βοηθά στην αξιολόγησή και στην παραπέρα εξέλιξή τους στο χώρο εργασίας.

 

Διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας ως Δεύτερης/ Ξένης  Γλώσσας

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)- Αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ

Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως στην Δημόσια Διοίκηση

Κοινοποιήστε το άρθρο

3 Responses to Απόκτησε Αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό Εξ αποστάσεως από το Μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Κύπρου

  1. Ο/Η Δημοσθενης Παπακανελλος λέει:

    Ενδιαφερομαι για πτυχιακό.

    • Ο/Η adminespa λέει:

      Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε την σχετική ανάρτηση ή ανατρέξτε στην ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων : freestudies.gr. Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *