Υποτροφίες από το Ισραήλ σε Έλληνες για το 2014 2015

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 341

ypotrofies2013Υποτροφίες θα παρέχει η κυβέρνηση του Ισραήλ σε Έλληνες υπηκόους για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Σας πληροφορούμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, η Κυβέρνηση του Ισραήλ επιθυμεί να παράσχει υποτροφίες σε Έλληνες υπηκόους με καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος την 22α Νοεμβρίου 2013.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να μπουν στον ακόλουθο ιστότοπο:
προκειμένου να συμπληρώσουν και να εκτυπώσουν την αίτησή τους (3) τρεις φορές και να την αποστείλουν μαζί με τα υπόλοιπα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα μέχρι την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία.
Επίσης, στην ιστοσελίδα: http://bit.ly/162rOaG
οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ποιες ακριβώς υποτροφίες χορηγεί το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015, ενώ για να αναζητήσουν τα Ισραηλινά πανεπιστήμια μπορούν να κάνουν την έρευνά τους στην ιστοσελίδα: http://che.org.il/en
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρέχονται από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Η νέα ΚΑΠ στο δεύτερο αναπτυξιακό συνέδριο
Προηγούμενο άρθρο
2.660 προσλήψεις σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της Αττικής
Μενού