4+1 Υποτροφίες από το Ίδρυμα “ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ”

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 265

ypotrofies3-300x170Το κοινωφελές Ίδρυμα «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ» θα χορηγήσει α) (4) τέσσερις υποτροφίες για σπουδαστές στα Α.Ε.Ι. και β) (1) μια υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές σε τμήμα Α.Ε.Ι. του εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, 45 ημέρες από την τελευταία δημοσίευση, δηλαδή από Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 (ώρες 09:00 – 13.00), αίτηση και τα παρακάτω δικαιολογητικά (πληροφ. στο τηλ. 23410-22248 κ. Δημοσθένη Κουσκούκη και email: idrumabogiatzis@gmail.com).

Το Δ.Σ. του Ιδρύματος αποφάσισε να χορηγήσει συνολικά (5) πέντε υποτροφίες εκ των οποίων (4) τέσσερις για προπτυχιακούς φοιτητές/τριες στα Α.Ε.Ι. της χώρας και (1) μία υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.

Δικαίωμα υποτροφίας έχουν οι απόφοιτοι του Β’ Λυκείου Κιλκίς, που σπουδάζουν στα Α.Ε.Ι. της χώρας ή στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές και διακρίνονται για την επιμέλειά τους, την υψηλή τους επίδοση και το ήθος τους, αλλά στερούνται οικονομικών πόρων. Κατά προτίμηση θα προηγούνται μαθητές καταγόμενοι από την Ανατολική Ρωμυλία, εφόσον βέβαια συγκεντρώνουν τα προαναφερόμενα προσόντα.

Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις για υποτροφίες (4+1), από τους έχοντες τα προσόντα κατάταξης που ορίζει ο νόμος, υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης του κενού θέσεων/θέσης υποτροφίας για μεν τους προπτυχιακούς από μεταπτυχιακούς αλλά και το αντίστροφο. Έτσι, ώστε, να μην μείνουν κενές θέσεις/θέση υποτροφίας για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Πηγή: neolaia.gr

Μενού