Δωρεάν διάθεση προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης από το E-learning του ΕΚΠΑ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 312

αρχείο λήψης (5)Το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο πλαίσιο του νέου εκπαιδευτικού κύκλου, ανακοινώνει τη δωρεάν διάθεση των κάτωθι Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων σε όσους εγγραφούν σε κάποιο e-learning πρόγραμμα του τρέχοντος κύκλου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  • 1. Ανάπτυξη και Διαχείριση Χαρτοφυλακίου Προϊόντων και Υπηρεσιών (3μηνο)
  • 2. Η Ελληνική Οικονομία και η Αγορά Εργασίας: 2013-2020 (3μηνο)
  • 3. Εκμάθηση Microsoft Office Excel και Access (2μηνο)
  • 4. Διαχείριση Χωρισμού – Διαζυγίου Γονέων (4μηνο)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το σύνολο των διαθέσιμων Προγραμμάτων που ξεπερνούν τα 150 και να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω της σελίδας

http://elearn.elke.uoa.gr/news.html

Κάθε εκπαιδευόμενος δικαιούται να παρακολουθήσει ένα από τα τέσσερα δωρεάν προγράμματα και θα κληθεί να το επιλέξει εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αίτησης και εγγραφής του σε κάποιο από τα Προγράμματα του τρέχοντος εκπαιδευτικού κύκλου.

Η επιτυχής ολοκλήρωσή των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Eπιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης και αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία ή μη αναλόγως το πρόγραμμα.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 23/5/2014 – Έναρξη Μαθημάτων: 26/5/2014

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Προγραμμάτων στα τηλέφωνα210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση : elearn-secretariat@elke.uoa.gr.

Πηγή: proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Υποτροφίες της κυβέρνησης του Μεξικού
Προηγούμενο άρθρο
Εκδήλωση στο ΑΠΘ για την Παγκόσμια Ημέρα του DNA
Μενού