Ημέρες Καριέρας στη Θεσσαλονίκη.Δηλώστε συμμετοχή ως τις 28/5

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 601

imagesΤο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις Ημέρες Καριέρας που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Ιουνίου στο συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”.Οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι του ΑΠΘ που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις Ημέρες Καριέρας μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά έως και την Τετάρτη 28 Μαΐου.

Η εκδήλωση αφορά στη διενέργεια συνεντεύξεων με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία. Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις με στελέχη επιχειρήσεων, να δικτυωθείτε, να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας, αλλά και να αντλήσετε ενημέρωση αναφορικά με την προοπτική απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες.

Διαδικασία Συμμετοχής
  • Μελετήστε με προσοχή τις επιχειρήσεις και το προφίλ του υποψηφίου που ζητάνε. Σημείωση: αν μια επιχείρηση ζητάει π.χ. οικονομολόγους και δε σχετίζεστε με κάποιον τρόπο -μέσω σπουδών ή προϋπηρεσίας- με το αντικείμενο αυτό, η αίτησή σας θα διαγραφεί.
  • Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συνδεθείτε στο σύστημα είτε ως φοιτητής, βάζοντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού, είτε ως απόφοιτος, ακολουθώντας τη διαδικασία εγγραφής/σύνδεσης αποφοίτων στη ΔΑΣΤΑ.
  • Αφού συνδεθείτε, θα πρέπει να ανεβάσετε το βιογραφικό σας και να επιλέξετε τα βασικά επιστημονικά σας ενδιαφέροντα από την καρτέλα σας.
  • Αφού κάνετε τα παραπάνω βήματα δηλώστε τις επιχειρήσεις, στις οποίες θέλετε να δώσετε συνέντευξη, επιλέγοντας ημέρα και ώρα.
  • Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε έως και 10 αιτήσεις.
  • Δε θα υπάρξει κάποιου είδους επιβεβαίωση της αίτησής σας μέσω email, αλλά όταν λήξει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αναρτηθεί ανακοίνωση με τους συγκεντρωτικούς πίνακες των ραντεβού ανά εταιρεία.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: αν για σοβαρό λόγο δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε σε μια συνέντευξη θα πρέπει να ειδοποιήσετε έγκαιρα τους συνεργάτες της ΔΑΣΤΑ στο dasta@auth.gr ή στο 2310 994009, ώστε κάποιος άλλος υποψήφιος να μπορέσει να πάρει τη θέση σας. Επειδή δεν πρόκειται για ενημερωτική εκδήλωση, αλλά για προγραμματισμένες συνεντεύξεις επιλογής είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης να είστε συνεπείς.
Προετοιμασία συνέντευξης
  • Προκειμένου να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη συνέντευξη επιλογής, το Γραφείο Διασύνδεσης (ΓΔ) σας προσφέρει πλούσιο υλικό, τόσο σχετικά με τη σύνταξη βιογραφικού όσο και με τη διαδικασία συνέντευξης επιλογής, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα και στα έντυπα του ΓΔ.
Την ημέρα της συνέντευξης
  • Θα πρέπει να προσέλθετε στο χώρο τουλάχιστον 10 λεπτά πριν τη συνέντευξή σας. Σε περίπτωση καθυστέρησης χάνετε το ραντεβού σας και ο επόμενος υποψήφιος μπαίνει στη θέση σας.
  • Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε μαζί σας το βιογραφικό σας σε αρκετά αντίτυπα.
  • Όσοι απευθυνθείτε σε εταιρείες που αφορούν εργασία στο εξωτερικό θα πρέπει να έχετε μαζί το βιογραφικό σας και στα αγγλικά.
  • Τέλος, αν και οι συνεντεύξεις γίνονται σε προγραμματισμένες ώρες, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο μιας σύντομης αναμονής, γι’ αυτό παρακαλούμε για την υπομονή σας.

Δείτε το υλικό της περσινής αντίστοιχης διοργάνωσης: Ημέρες Καριέρας 2013

Πληροφορίες

Χριστίνα Λιόντα-Μίγγα
Τ: 2310 994009
Ε: dasta@auth.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και όλες τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν εδώ

Πηγή: paideia-ergasia.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
27 προσλήψεις στη Λάρισα
Προηγούμενο άρθρο
Ομαδάρχες, κοινοτάρχες σε κατασκήνωση στην Καβάλα
Μενού