30 Υποτροφίες από το “Κοινωφελές Ίδρυμα Αφών Π. ΜΠΑΚΑΛΑ”

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 647

αρχείο λήψης (2)Είκοσι (20) υποτροφίες, για σπουδές στην Ελλάδα και δέκα (10) για αντίστοιχες στο εξωτερικό, σε σπουδαστές οι οποίοι, απαραιτήτως και ανεξαρτήτως κατηγορίας κατάγονται από το νομό Αρκαδίας ή από τους δυο γονείς ή έστω και από τον έναν εξ αυτών , «έχουν οικονομική αδυναμία» , «διακρίνονται για το ήθος και τις πνευματικές τους ικανότητες» και δεν λαμβάνουν υποτροφία ή οποιαδήποτε μηνιαία χρηματική παροχή από οποιοδήποτε ελληνικό ή ξένο φορέα, ούτε έχουν εκπέσει από υπαιτιότητά τους από τη χορήγηση υποτροφίας για σπουδές στην ίδια σχολή.

Δικαιούχοι είναι οι εξής:

1) Οι αριστούχοι απόφοιτοι Λυκείων Τριπόλεως, για πανεπιστημιακές σπουδές στο εξωτερικό.

2) Οι αριστούχοι πτυχιούχοι Ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που υπήρξαν αριστούχοι απόφοιτοι Λυκείων Τριπόλεως, για μεταπτυχιακές σπουδές μέχρι τρία χρόνια στο εξωτερικό, στους νεότερους κλάδους και εφαρμογές της επιστήμης τους.

3) α) Οι αριστούχοι απόφοιτοι Λυκείων νομού Αρκαδίας, για πανεπιστημιακές σπουδές στο εξωτερικό και β) αριστούχοι πτυχιούχοι Ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που υπήρξαν αριστούχοι απόφοιτοι Λυκείων νομού Αρκαδίας, για μεταπτυχιακές σπουδές μέχρι τρία χρόνια στο εξωτερικό, στους νεότερους κλάδους και εφαρμογές της επιστήμης τους.

4) Οι αριστούχοι απόφοιτοι Λυκείων Τριπόλεως, για σπουδές στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές εσωτερικού.

5) Οι αριστούχοι απόφοιτοι Λυκείων Αρκαδίας, για σπουδές στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές εσωτερικού.

6) Οι απόφοιτοι Λυκείων α) Τριπόλεως και β) νομού Αρκαδίας, που αποφοίτησαν με βαθμό τουλάχιστον ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ, για σπουδές στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές εσωτερικού, μετά από εξετάσεις και εφ’ όσον απέμειναν κενές θέσεις μετά τη χορήγηση υποτροφιών στους αριστούχους.

7) Οι πτυχιούχοι Ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με βαθμό τουλάχιστον ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και απόφοιτοι λυκείων Τριπόλεως ή Αρκαδίας για μεταπτυχιακές σπουδές μέχρι τρία χρόνια στο εξωτερικό, στους νεώτερους κλάδους και εφαρμογές της επιστήμης τους εφόσον απέμειναν κενές θέσεις μετά τη χορήγηση υποτροφιών στους αριστούχους. Εν ελλείψει δε τούτων και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, οι άποροι πτυχιούχοι που κατάγονται από το νομό Αρκαδίας

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 06/06/2014

Κατεβ’αστε όλη την Προκήρυξη

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint Joseph
Προηγούμενο άρθρο
Έλεγχος πιστοποίησης γνώσης ΤΠΕ από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
Μενού