Δωρεάν εκμάθηση ισπανικής γλώσσας σε διάφορες περιοχές από τον Όμιλο για την UNESCO

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 1K

images (2)Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος, Πειραιά καθώς και Κορινθίων έχει δημιουργήσει μόνιμες Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Στόχος μας είναι μέσω των κοινωνικών δομών που έχουν συσταθεί και αποτελούνται από το κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό εστιατόριο, τράπεζα χρόνου και κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων, όχι μόνο η κάλυψη των υλικών αναγκών αλλά και η διασφάλιση αναγκών όπως είναι η δωρεάν εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Έτσι ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον διεθνή Μη Κυβερνητικό Φοιτητικό Οργανιμό AIESEC δημιουργεί τμήμα δωρεάν εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας με Καθηγητή τον Εθελοντή κ. Luis E. Granados.

Το τμήμα δωρεάν εκμάθησης της Ισπανικής Γλώσσας θα έχει διάρκεια ενός μήνα και αφορά επίπεδο Αρχαρίων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στα σπίτια απόρων στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές «Κύκλος Ανθρωπιάς_Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη» επί της οδύ Κοτυώρων 35, «Κύκλος Δράσης_Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος» επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 123 καθώς και «Λιμάνι Αλληλεγγύης» στον Πύργο του Πειραιά, Ακτή Ποσειδώνος 3.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, μακροχρόνια ανέργους, σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες) και χαμηλοσυνταξιούχους.

 Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 4179797, 210 4967757 και 210 4110678.

Τα τμήματα δωρεάν εκμάθησης ξένων γλωσσών στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Πηγή: unescopireas.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εκπρόσωποι πωλήσεων στα καταστήματα Forthnet
Προηγούμενο άρθρο
ΕΛΓΟ: Προσλήψεις 150 πτυχιούχων για ερευνητικά έργα
Μενού