Την Τρίτη η ανακοίνωση της βαθμολογίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 292

αρχείο λήψης (25)Το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλε οδηγίες προς τους Προέδρους των Βαθμολογικών Κέντρων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β και τους Διευθυντές  Δ/νσεων Δ.Ε. για την διακίνηση της βαθμολογίας την παραλαβή των αποκομμάτων των γραπτών και τα αποτελέσματα απόλυσης όπως και την χορήγηση της βεβαίωσης πρόσβασης.

Το χρονοδιάγραμμα είναι το εξής:

Τελική καταχώρηση της βαθμολογίας
Η τελική ολοκλήρωση-οριστικό κλείδωμα θα γίνει το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιουνίου 2014 για όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, εκτός των μαθημάτων των επαναληπτικών εξετάσεων, που δύνανται να κλειδώσουν οριστικά μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου  28 Ιουνίου.

Πακετάρισμα των αποκομμάτων
Το τελικό πακετάρισμα-δεματοποίηση των αποκομμάτων μαζί με τις «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής 29-6-2014, ώστε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 30-6-2014 να ξεκινήσει η διακίνηση.

Αποστολή των αποκομμάτων
Η αποστολή- διακίνηση θα ξεκινήσει από τα Β.Κ. νωρίς το πρωί της Δευτέρας 30-6-2014, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις την Τρίτη 1-7-2014. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ώρες καθυστέρησης στις νησιωτικές περιοχές ή και στα αποκόμματα των γραπτών των επαναληπτικών εξετάσεων.

Παραλαβή των αποκομμάτων και ανακοίνωση βαθμολογίας
Την Τρίτη το πρωί, οι  Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι της Τρίτης 1-7-2014 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ. Ιδιαίτερη προσοχή να αποδοθεί σε περιπτώσεις Λυκείων που είχαν υποψηφίους στα μαθήματα της Χημείας-Βιοχημείας και Ηλεκτρολογίας, καθώς γι αυτά τα Λύκεια πιθανόν να υπάρξει διπλή αποστολή αποκομμάτων και από άλλο Β.Κ.

Χορήγηση βεβαίωσης πρόσβασης
Οι βεβαιώσεις πρόσβασης  στους αποφοίτους της Γ΄ Ημερήσιων Λυκείων και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄), της Δ΄ Εσπερινών Λυκείων  και εσπερινών ΕΠΑΛ(ΟΜΑΔΑ Β΄) καθώς και σε όσους κατόχους απολυτηρίου  επανεξετάστηκαν φέτος στα μαθήματα της τελευταίας τάξης του Λυκείου δε θα χορηγηθούν, πριν παραληφθούν από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ(ΟΜΑΔΑ Β΄)  οι μηχανογραφικές καταστάσεις (οι οποίες θα είναι διαφορετικές για τα ΓΕΛ και διαφορετικές για τα ΕΠΑΛ – ΟΜΑΔΑ Β΄)  από τη Δ/νση  Λειτουργικής Ανάπτυξης και Πληροφοριακών Συστημάτων  του ΥΠΑΙΘ, στις οποίες θα αναγράφονται  αναλυτικά  όλα τα βαθμολογικά δεδομένα (προφορικοί βαθμοί τετραμήνων, μέσος όρος προφορικών, προσαρμογή προφορικού βαθμού, γραπτοί βαθμοί,  βαθμοί πρόσβασης μαθημάτων και γενικός βαθμός πρόσβασης).

Οι καταστάσεις αυτές προγραμματίζεται να έχουν παραληφθεί από τα ΓΕΛ μέχρι και  τις 4 Ιουλίου και από τα ΕΠΑΛ (για την ομάδα Β΄) λίγο αργότερα και οι σχετικές βεβαιώσεις θα χορηγηθούν αμέσως μόλις γίνει ο σχετικός έλεγχος των καταστάσεων  αυτών με τα αντίστοιχα στοιχεία  που διατηρούνται στα Λύκεια

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θερινό Σχολείο Ανάπτυξης Κώδικα από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Προηγούμενο άρθρο
Εργασία χωρίς διακρίσεις για 100 άτομα με χρόνια νοσήματα στη Θεσσαλονίκη
Μενού