Διαγωνισμός βίντεο για το βιογραφικό Europass

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 252

imagesΤο Εθνικό Κέντρο Europass (ΕΚΕ) σε συνεργασία με τα Εθνικά Κέντρα Europass της Πορτογαλίας της Κύπρου και της Ιταλίας διοργανώνουν διαγωνισμό δημιουργίας βίντεο Europass Βιογραφικό (ECV), με τίτλο «Εδώ? Εκεί? Είναι χρήσιμο να έχεις το Europass Βιογραφικό», χρησιμοποιώντας το κινητό σου.

Ο διαγωνισμός συνίσταται στην παραγωγή βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου που θα συμβάλει στην προώθηση του Βιογραφικού σημειώματος Europass.

Το βίντεο για τον διαγωνισμό “Εδώ; Εκεί; Είναι χρήσιμο να έχεις το Europass Βιογραφικό” θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν το όραμα του συμμετέχοντος σχετικά με τη σημασία του εν λόγω εγγράφου, για παράδειγμα: Αναζήτηση εργασίας (εφημερίδα, διαδίκτυο, κενές θέσεις εργασίας) Συνεντεύξεις Ακαδημαϊκά και επαγγελματικά πλεονεκτήματα του Europass Κύρια εμπόδια(συμπλήρωση του εντύπου, εργοδότες, ανταγωνιστικότητα, διακρίσεις)

Για τον διαγωνισμό βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου του Βιογραφικού Europass τίθενται επίσης οι ακόλουθες απαιτήσεις: Να έχει παραχθεί από κινητό τηλέφωνο, να είναι πρωτότυπη και ανέκδοτη δημιουργία, σε περίπτωση διαλόγων και φωνητικής αφήγησης, το ακουστικό τμήμα θα πρέπει να είναι στα ελληνικά με αγγλικούς υπότιτλους, ελάχιστη διάρκεια 30 δευτερόλεπτα και μέγιστη 3 λεπτά, να έχει παραχθεί σε συμβατή μορφή η οποία μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε είδος συστήματος προβολής ή τύπο εφαρμογής κινητού τηλεφώνου – Windows, Mac ή Android (κατά προτίμηση MP4, 3GP ή QT), να μην υπερβαίνει τα 100 MB σε μέγεθος

Δεν θα γίνονται δεκτά βίντεο κινητού τηλεφώνου που περιέχουν εικόνες βίας ή ερωτικές σκηνές, που εισάγουν κάθε μορφής διακρίσεις λόγω φύλου ή / και γενετήσιου προσανατολισμού, καθώς και βίντεο που προάγουν τον ρατσισμό ή επιχειρούν τυχόν παραβίαση των Βασικών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Ο διαγωνισμός δεν συνεπάγεται οποιαδήποτε χρέωση και είναι ανοικτός σε κάθε χρήστη Βιογραφικού σημειώματος Europass, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας ξεκινά στις 12:00 το μεσημέρι της 21ης Ιουλίου και διαρκεί έως τις 12:00 το μεσημέρι της 5ης Σεπτεμβρίου 2014. Δεν θα ληφθούν υπόψη όσες υποψηφιότητες αποσταλούν μετά την ημερομηνία αυτή.

Το βραβείο είναι ένα LG Gpad V500 white, με 8,3” Full HD 1200×1920 pixels, 5Mpixels Camera, Quad Core Snapdragon 1.7GHz!

Το αποτέλεσμα θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Europass κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2014. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email όσον αφορά την ημέρα και τον τόπο απονομής του βραβείου.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 4 μέλη, το κάθε ένα από τα οποία εκπροσωπεί μία από τις χώρες του Europass που συμμετέχουν.

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Φορολόγηση με 13% για τους παραγωγούς
Προηγούμενο άρθρο
Το χαράτσι έρχεται με e-mail – Μόνο 5 δόσεις για την πληρωμή του φόρου
Μενού