Πρόγραμμα Υποτροφιών OTE – COSMOTE 2014

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 251

αρχείο λήψης (2)Το Πρόγραμμα Υποτροφιών OTE – COSMOTE έχει ως στόχο τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών Ιδρυμάτων Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, από όλους τους νομούς της Ελλάδας, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και καλή σχολική επίδοση, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2002, μέχρι και σήμερα, έχουν απονεμηθεί συνολικά 146 Υποτροφίες και 283 Τιμητικές Διακρίσεις, σε πρωτοετείς φοιτητές, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,4 εκατ. ευρώ.

Φέτος, το Πρόγραμμα ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο, αυξάνοντας περεταίρω την οικονομική στήριξη των υποψηφίων που θα επιλεγούν.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο ΟΤΕ και η COSMOTE κάνουν πράξη τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν στην κάλυψη πραγματικών αναγκών και σε ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον για τους νέους, προάγοντας τη γνώση και υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους.

Αιτηση
H καταληκτική ημερομηνία και ώρα οριστικής υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ-COSMOTE 2014 είναι η Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στις 17:00.

Μέχρι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@ote-cosmote-scholarships.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-6118178 για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ – COSMOTE ή με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης.

Επιπλέον, μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα, μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: support@ote-cosmote-scholarships.gr, για να ζητήσετε βοήθεια ή να αναφέρετε προβλήματα για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που αφορά στη λειτουργία του ιστοχώρου www.ote-cosmote-scholarships.gr

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μέχρι το 2016 θα πληρώνουμε έκτακτη εισφορά
Προηγούμενο άρθρο
Στάση εργασίας την Τετάρτη στα νοσοκομεία
Μενού