1ο Επιμορφωτικό βιωματικό εργαστήριο του ΕΟΠΠΕΠ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 243

eoppepΕπιμορφωτικό Βιωματικό Εργαστήριο του ΕΟΠΠΕΠ με τίτλο Δωσ’ μου το χέρι σου… Διαδραστικές Τεχνικές βασισμένες στη θεωρία του Moreno, την Υπαρξιακή Φιλοσοφία και την Συναλλακτική Ανάλυση στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας. 5 Νοεμβρίου 2014, Αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, Νέα Ιωνία, Αττική.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), στο πλαίσιο των δράσεών του ως Κέντρο Euroguidance της Ελλάδας και των αρμοδιοτήτων του για την υλοποίηση επιμορφωτικών δράσεων αναβάθμισης των δεξιοτήτων των συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού/σταδιοδρομίας, ξεκινά κύκλο επιμορφωτικών βιωματικών εργαστηρίων σε εξειδικευμένα θέματα, μεθόδους και τεχνικές στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας με τη συμμετοχή εξειδικευμένων εισηγητών.

Το 1ο Επιμορφωτικό Βιωματικό Εργαστήριο με τίτλο Δωσ’ μου το χέρι σου… Διαδραστικές Τεχνικές βασισμένες στη θεωρία του Moreno, την Υπαρξιακή Φιλοσοφία και την Συναλλακτική Ανάλυση στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, με εισηγήτριες την Δρ. Σμαρούλα Παντελή, ιατρική ψυχολόγο, διπλωματούχο ψυχοδράματος & κοινωνιοδράματος, συγγραφέα και την Μαρίνα Ρογάρη (MSc), ψυχολόγο, παιδοψυχολόγο, θα γίνει την Τετάρτη 5/11/2014 και ώρες 15.30 – 20.00, Αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, Νέα Ιωνία, Αττική. Το Επιμορφωτικό Βιωματικό Εργαστήριο απευθύνεται σε Σύμβουλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού / Σταδιοδρομίας, Εργασιακούς Σύμβουλους και άλλους συναφείς επιστήμονες που εργάζονται σε σχετικές υπηρεσίες στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για την εξασφάλιση της θέσης συμμετοχής είναι απαραίτητο να σταλεί το σχετικό έντυπο συμμετοχής συμπληρωμένο το αργότερο μέχρι τις 31/10/2014 στη Διεύθυνση Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με fax στο 210 2709178 ή στο e-mail guidance@eoppep.gr


Πηγή : diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δυνατότητα να ρύθμισης των οφειλών με ευνοϊκούς όρους σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες
Προηγούμενο άρθρο
Με βάση το ύψος του οχήματος η τιμολόγηση στα διόδια Μαλγάρων
Μενού