Ενημερωτική ημερίδα για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα από τρία επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 235

αρχείο λήψης (19)«Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν τα τρία Επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΘ), το Βιοτεχνικό (ΒΕΘ) και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο (ΕΕΘ), σήμερα Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να χαιρετίσει ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης. Επίσης θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Δημήτρης Μπακατσέλος, ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.

Βασικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Κωνσταντίνος Καραμάνης, αναπληρωτής καθηγητής Λογιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της ομάδας εργασίας που συνέταξε το νομοσχέδιο για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα το οποίο ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και επεξήγηση των βασικών αρχών και κύριων ρυθμίσεων του νόμου που συγκεντρώνει σε ενιαίο κείμενο τους διάσπαρτους σήμερα λογιστικούς κανόνες και φιλοδοξεί να εκσυγχρονίσει το ελληνικό λογιστικό πλαίσιο, μειώνοντας το διοικητικό κόστος για τις υπόχρεες επιχειρήσεις.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει α΄ αντιπρόεδρος ΕΒΕΘ, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

Όσοι ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην ημερίδα, πρέπει να στείλουν συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr, σε ομότιτλη καταχώρηση, ως την Παρασκευή 28.11.2014, στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).

Πηγή: .thestival.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πάνω από 920.000 τροποποιητικές δηλώσεις για διορθώσεις στο Ε9
Προηγούμενο άρθρο
Νέες θέσεις εργασίας στην OTEplus
Μενού