Πρόγραμμα Υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές α΄κύκλου, πρακτική άσκηση και απασχόληση

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 249

αρχείο λήψης (50)Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗ ΚΑΙ ∆ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» για την πράξη «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥ∆ΕΣ Α΄ΚΥΚΛΟΥ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» καλεί το Ίδρυµα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), ως ∆ικαιούχο, να υποβάλει προτάσεις:

1. για την κατηγορία πράξης «ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑ∆ΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ», µε κωδικό: 04.72.43.03, για την πράξη «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥ∆ΕΣ Α΄ΚΥΚΛΟΥ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», προκειµένου να ενταχθούν και χρηµατοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 4: «Αναβάθµιση των συστηµάτων αρχικής επαγγελµατικής κατάρτισης και επαγγελµατικής εκπαίδευσης και σύνδεση της εκπαίδευσης µε την αγορά εργασίας στις 8 περιφέρειες Σύγκλισης» του Επιχειρησιακού Προγράµµατος.

2. για την κατηγορία πράξης «ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑ∆ΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ», µε κωδικό: 05.72.43.03, για την πράξη «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥ∆ΕΣ Α΄ΚΥΚΛΟΥ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», προκειµένου να ενταχθούν και Κωδ. Πρόσκλ. ΝΕΟ_Ε.Π_ 08 ρηµατοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 5: «Αναβάθµιση των συστηµάτων αρχικής επαγγελµατικής κατάρτισης και επαγγελµατικής εκπαίδευσης και σύνδεση της εκπαίδευσης µε την αγορά εργασίας στις 3 περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράµµατος.

3. για την κατηγορία πράξης «ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑ∆ΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ», µε κωδικό: 03.72.54.01, για την πράξη «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥ∆ΕΣ Α΄ΚΥΚΛΟΥ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», προκειµένου να ενταχθούν και χρηµατοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 6: «Αναβάθµιση των συστηµάτων αρχικής επαγγελµατικής κατάρτισης και επαγγελµατικής εκπαίδευσης και σύνδεση της εκπαίδευσης µε την αγορά εργασίας στις 2 περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου» του Επιχειρησιακού Προγράµµατος. προκειµένου να ενταχθούν και χρηµατοδοτηθούν στα πλαίσια των παραπάνω Αξόνων Προτεραιότητας του Επιχειρησιακού Προγράµµατος.

Πρόσκληση

Πηγή: proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επικυρωμένοι Πίνακες της υπ’ αριθμ. 93335/06.11.2014 Συμπληρωματικής Προκήρυξης για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Χαλκίδας, Σαλαμίνας, Χίου, Καστοριάς, Σπάρτης, ΙΕΚ Κηφισιάς και ΙΕΚ Καρδίτσας
Προηγούμενο άρθρο
Διαγωνισμός για το έργο “Μελέτη σύνδεσης των ΑΕΙ με τη διεθνή αγορά υψηλής τεχνολογίας”
Μενού