Τρία νέα μοριοδοτούμενα επιμορφωτικά σεμινάρια

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 276

25-11-2016Νέα μοριοδοτούμενα επιμορφωτικά σεμινάρια

Το ΚΔΒΜ Easy Education,  μέλος του δικτύου ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. , υλοποιεί με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σεμινάρια επιμόρφωσης με τα εξής αντικείμενα :

1.  Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας,  διάρκειας 200 ωρών. Το σεμινάριο απευθύνεται :

 

  • Σε Πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής
  • Εκπαιδευτικούς, μονίμους και ωρομισθίους, που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
  • σε φοιτητές – σπουδαστές, που τους ενδιαφέρει ο χώρος της εκπαίδευσης ενηλίκων και ειδικότερα αυτός των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας

 

2.  Επιμορφωτικό Σεμινάριο στις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων, διάρκειας 200 ωρών. Το σεμινάριο απευθύνεται :

 

  • σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση.
  • σε υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων, όλων των ειδικοτήτων, που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
  • σε όσους θέλουν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΙΕΚ).
  • σε όσους θέλουν, εκτός από τη μοριοδοτούμενη βεβαίωση να αποκτήσουν και ένα πιστοποιητικό από φορέα (Vellum Global Educational Services), ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από Ελληνικό Δημόσιο και ΑΣΕΠ.
  • σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που τους ενδιαφέρει ο χώρος της εκπαίδευσης ενηλίκων.
  • σε όσους επιθυμούν ή δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων.

 

3.  Επιμόρφωση στο θεσμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, διάρκειας 200 ωρών. Το σεμινάριο απευθύνεται :

 

  • σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση.
  • σε εκπαιδευτικούς, μονίμους και ωρομισθίους, που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης.
  • σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές – σπουδαστές (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής, που τους ενδιαφέρει ο χώρος της εκπαίδευσης ενηλίκων και ειδικότερα αυτός των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και των Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης.
  • σε όσους επιθυμούν ή δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων και, ειδικότερα, σε αυτόν των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και των Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης.

 

Τονίζεται ότι τα παραπάνω σεμινάρια μοριοδοτούνται για τους εκπαιδευτές ενηλίκων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), για τους Συμβούλους Σταδιοδρομίας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, για τους Συμβούλους Ψυχολόγους στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, για τους μονίμους εκπαιδευτικούς προς απόσπαση στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, για τους Διευθυντές και Υποδιευθυντές στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, για τους Διευθυντές και Υποδιευθυντές στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής, για τους εκπαιδευτές ενηλίκων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και στις Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΣΕΚ), για τους εκπαιδευτές ενηλίκων των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.), των Πειραματικών Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) και των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του ΟΑΕΔ, αλλά και εξασφαλίζουν ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).

 

Το κόστος παρακολούθησης για το κάθε ένα από τα παραπάνω σεμινάρια είναι 180 €,  για την παρακολούθηση και των 2 σεμιναρίων είναι 330€ και για την παρακολούθηση και των 3 σεμιναρίων είναι 450€ .

Ημερομηνία έναρξης (και για τα 3 σεμινάρια): 1/12/2016

Προθεσμία εγγραφής (και για τα 3 σεμινάρια): 15/11/2016

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  ΕΔΩ

Μενού