Επιδότηση σπουδών 1500€

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 997

Το ΙΙΕΚ American Education ιδρύθηκε με στόχο την παροχή εξειδικευμένων και κορυφαίων υπηρεσιών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αξιοποιώντας την 25ετή εμπειρία στην εκπαίδευση των ιδρυτών του και στηριζόμενο σε πολύπειρα διοικητικά και εκπαιδευτικά στελέχη που πλαισιώνουν τον Εκπαιδευτικό μας Οργανισμό.

Η φοίτηση είναι διετής, το ΙΙΕΚ υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και το πτυχίο αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνιστά, πλέον έναν από τους πιο δυναμικούς εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, ο οποίος ξεχωρίζει για τη σοβαρότητα που προσεγγίζει τόσο την εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και την άμεση σύνδεση αυτής με την Αγορά Εργασίας.
Βρίσκεται σε 2 κτίρια 3000 τ.μ στο κέντρο της Αθήνας.

Το ΙΙΕΚ American Education είναι το ΙΙΕΚ που παρέχει ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα, με καινοτομίες που ξεχωρίζουν:

  • Εφαρμόζει προσωποκεντρική προσέγγιση στη διδασκαλία!
  • Προσφέρει, με τη βοήθεια εξειδικευμένων κέντρων Μαθησιακής Υποστήριξης, το Τεστ Πολλαπλής Νοημοσύνης (Multiple IQ Test) σε όλους τους σπουδαστές του!
  • Ενισχύει τη μάθηση, προσφέροντας επιπλέον εκπαιδευτικά προγράμματα και πρόσβαση σε Σεμινάρια που διοργανώνονται από τα πιο διακεκριμένα Πανεπιστήμια του κόσμου, όπως το Harvard και το Stanford!
  • Συμμετέχει σε δίκτυο που συνδέει τους σπουδαστές με διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες παγκοσμίου φήμης εταιρειών όπως η Google, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, η Nestle, η Facebook, οι οποίοι έχουν το ρόλο του Μέντορα για τους σπουδαστές του και η συμβολή τους είναι καθοριστική για την επαγγελματική τους αποκατάσταση!

Το ΙΙΕΚ American Education προωθεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα Επιδότησης Σπουδών αξίας 1.500 Ευρώ και ισχύει για εγγραφές στο 1ο Εξάμηνο σπουδών σε όποια από τις 78 ειδικότητες του ΙΙΕΚ μας επιλέξετε! Η επιδότηση ισχύει εως 26/9/2017, κατοχυρώστε τη θέση σας τώρα.

Μενού