ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 326

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) σε συνεργασία με Κέντρο Διά Βίου  Μάθησης του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα διοργανώνουν και υλοποιούν σεμινάρια για την προετοιμασία των υποψηφίων εκπαιδευτών ενηλίκων και την ένταξή τους στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ σύμφωνα με τις Υπουργικές αποφάσεις Φ.Ε.Κ. 2844/Β’/2012, Φ.Ε.Κ. 2451/Β’/2013, Φ.Ε.Κ. Α’/ 83/11-5-2016).

  1. Το εξ αποστάσεως σεμινάριο με τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ» απευθύνεται στους υποψηφίους εκπαιδευτές ενηλίκων που δεν πληρούν τις απαιτήσεις του ΕΟΠΠΕΠ (αποδεδειγμένη διδασκαλία σε ενήλικες 150 ωρών) για την άμεση ένταξη τους στους πίνακες υποψηφίων εκπαιδευτών ενηλίκων  και τους εξασφαλίζει τη δυνατότητα απευθείας συμμετοχής τους στις εξετάσεις επάρκειας εκπαίδευσης ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.

Το πρόγραμμα είναι εναρμονισμένο με το θεσμικό πλαίσιο που ορίζεται από τις προαναφερόμενες σχετικές υπουργικές αποφάσεις, έχει διάρκεια 120 διδακτικές ώρες και το κόστος παρακολούθησης ανέρχεται στα 220€ .

Επιπροσθέτως, δίνεται η δυνατότητα προαιρετικής συμμετοχής σε δια ζώσης συναντήσεις για την αξιολόγηση της μικροδιδασκαλίας σε όσους υποψήφιους το επιθυμούν για τη βέλτιστη προετοιμασία τους. Οι προαιρετικές αυτές συναντήσεις δύνανται να διεξαχθούν στις πόλεις της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, των Ιωαννίνων, του Ηράκλειου Κρήτης,  της Λάρισας, της Κοζάνης, της Αλεξάνδρειας Ημαθίας και σε άλλες πόλεις αναλόγου ζήτησης. Η διάρκεια των δια ζώσεων συναντήσεων ορίζεται στις 8 έως 10 ώρες και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25€ .

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

  1. Το εξ αποστάσεως σεμινάριο με τίτλο «ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ» απευθύνεται στους υποψηφίους που πληρούν τις απαιτήσεις του ΕΟΠΠΕΠ για την εγγραφή τους στους πίνακες των υποψηφίων (αυτών δηλαδή που διαθέτουν 150 ώρες αποδεδειγμένης διδακτικής εμπειρίας) και τους προετοιμάζει για τη θεωρητική και πρακτική εξέταση του ΕΟΠΠΕΠ.

Η διάρκεια της επιμόρφωσης είναι 200 διδακτικές ώρες και το κόστος παρακολούθησης ανέρχεται στα 190€ .

Επιπροσθέτως, το σεμινάριο αυτό ενισχύει τη μοριοδότηση των υποψηφίων εκπαιδευτών και επιστημονικών συνεργατών σε προκηρύξεις ΔΙΕΚ/ΔΣΕΚ/ΣΔΕ/ΔΚΔΒΜ/Δ e-ΚΔΒΜ. Συγκεκριμένα :

  • Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 3 μόρια  στο πεδίο «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ» σύμφωνα με το ΦΕΚ 2678/Β/31-7-2017 που αφορά στους εκπαιδευτές  ΚΔΒΜ και e-ΚΔΒΜ
  • Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια στο πεδίο «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ» σύμφωνα με την προκήρυξη  του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΔΙΕΚ), ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΆΡΤΙΣΗΣ (ΔΣΕΚ), ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017β & ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018α.» με Αρ. Πρωτ.: 4911/290/08-08-2017
  • Το σεμινάριο μοριοδοτείται  με 2 μόρια στο πεδίο «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ» σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα : «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΔΕ) ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018» με Αρ.Πρωτ. : 660/6/33089 – 07/08/2017
  • Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια στο πεδίο «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ» σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΔΕ) ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018» με Αρ.Πρωτ. : 660/7/33090 – 07/08/2017

 

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο 2107101894 ή στο email elearn.elkedim@gmail.com .

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
24 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στο εξωτερικό
Προηγούμενο άρθρο
Έρχεται επιδοτούμενο πρόγραμμα μετατροπής των συμβάσεων μερικής απασχόλησης σε πλήρους
Μενού