Μεταπτυχιακή Επαγγελματική εξειδίκευση IT Project Manager

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 246

Σήμερα ο ρόλος του μάνατζερ έργου (Project Managers), είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία μικρών ή μεγάλων projects, ιδιωτικού ή δημόσιου χαρακτήρα. Η επιτυχία τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον άνθρωπο που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει με επιτυχία το project plan από την αρχή μέχρι το τέλος, και αυτός δεν είναι άλλος από τον project manager. Ουσιαστικά, χαράσσει στρατηγικές και οργανώνει, προσεκτικά σχεδιασμένα, πλάνα δράσης για να ολοκληρώσει τα έργα µε επιτυχία, συχνά ενσωματώνοντας δυναμικές σύνθετες και εναλλασσόμενες απαιτήσεις.

Το πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης «IT Project Management» είναι σχεδιασμένο για όσους ήδη γνωρίζουν τις εφαρμογές της Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών και θέλουν να συνδυάσουν διάφορες διευκολύνσεις της για να σχεδιάσουν, να δομήσουν, να διαχειριστούν, να παρουσιάσουν και να διατηρήσουν τη βιωσιμότητα έργων πληροφορικής. Είναι κατάλληλο για φοιτητές, διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, προγραµµατιστές και αναλυτές συστημάτων πληροφορικής.

Το «IT Project Management», θα σας βοηθήσει ώστε να αναβαθμίσετε τις προοπτικές σας μέσα από την εμβάθυνση των γνώσεων διαχείρισης δυναμικού αλλά και των διοικητικών δεξιοτήτων, όσο και να αποτελέσει την πρώτη σας επαγγελματική διεκδίκηση, σε ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα.

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται  εξ ολοκλήρου on line.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού «Vellum Certified IT Project Manager» μέσω της εξεταστικής μεθόδου  examiny, που υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services .

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Έναρξη επόμενου τμήματος: 31 Οκτωβρίου 2018

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισµού – Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήµου Βέροιας
Προηγούμενο άρθρο
Τα πάνω- κάτω μετά τη δικαστική απόφαση για τους συνταξιούχους: Μέχρι 19.600 ευρώ τα αναδρομικά που μπορούν να διεκδικήσουν
Μενού