Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Αρχιφυλάκων – Εποπτών Security.

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 320

Tο  Κε.Δι.Βι.Μ.2 RAM COMPUTER, μέλος του δικτύου ΕΛΚΕΔΙΜ, που αποτελεί έναν εκπαιδευτικό οργανισμό με μεγάλη εμπειρία σε προγράμματα διά βίου μάθησης και κατάρτισης προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας με σκοπό τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ και του ΚΕΜΕΑ,  πάντα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας, διοργανώνουν προγράμματα με σκοπό  την επιμόρφωση  «Αρχιφυλάκων – Εποπτών».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  Επιμόρφωσης Αρχιφυλάκων – Εποπτών Security στηρίζει τη φιλοσοφία του στην ολοκληρωμένη σύγχρονη κατάρτιση, ώστε να έχει τη δυνατότητα κάθε εργαζόμενος που ασχολείται με την ιδιωτική ασφάλεια, να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές του με επαγγελματική επάρκεια.

Η σύγχρονη εποχή έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις με τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας,  ώστε η πρόληψη και καταστολής παραβατικών συμπεριφορών να είναι υψίστης σημασίας. Η σωστή κατάρτιση και εκπαίδευση των υποψήφιων εργαζομένων στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας καθίσταται σημαντική και γι’ αυτό το λόγο τα άτομα που εποπτεύουν την διαδικασία εκπαίδευσης τους πρέπει να είναι άρτια ενημερωμένα για τις εξελίξεις που υφίσταται αυτός ο κλάδος.

Με την παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν  τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να ασκούν επιθεωρήσεις, έλεγχο, εποπτεία και καθοδήγηση στο υφιστάμενο προσωπικό των ΙΕΠΥΑ κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Στο πρόγραμμα «Αρχιφύλακες – Επόπτες Security» μπορούν να συμμετέχουν άτομα που είναι εργαζόμενοι σε ΙΕΠΥΑ με καθήκοντα Αρχιφυλάκων ή Εποπτών και επιθυμούν την κατάρτιση ή επανακατάρτισή τους, εργαζόμενους σε ΙΕΠΥΑ ως προσωπικό φύλαξης που προσδοκούν να εξελιχθούν επαγγελματικά ως Αρχιφύλακες-Επόπτες και  άτομα που διαθέτουν Άδεια Εργασίας Προσωπικού ΙΕΠΥΑ και επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, προκειμένου να ενταχθούν πιο εύκολα στον επαγγελματικό κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσω της μεθόδου της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης  και η διάρκεια του είναι 12 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894

Μενού