Πρόγραμμα εξειδίκευσης για Προσωπικό Φύλαξης Λιμενικών Εγκαταστάσεων – ISPS CODE

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 293

Ο ∆ιεθνής Ναυτιλιακός Οργανισµός (ΙΜΟ) αναγνωρίζοντας τη ζωτική σημασία που έχουν οι λιμένες στο σύνολο της μεταφορικής αλυσίδας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον κίνδυνο τον ∆εκέµβριο του 2002 προχώρησε στην τροποποίηση της Διεθνούς Σύµβασης για την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα (σύµβαση SOLAS – Safety Of Life at Sea) και την υιοθέτηση του διεθνούς κώδικα για την ασφάλεια των πλοίων και των λιµενικών εγκαταστάσεων (Kώδικας ISPS –Ιηternational ships and ports security).

Το Κε.Δι.Βι.Μ.2 RAM COMPUTER, μέλος του δικτύου ΕΛΚΕΔΙΜ, που αποτελεί έναν εκπαιδευτικό οργανισμό με μεγάλη εμπειρία σε προγράμματα διά βίου μάθησης και κατάρτισης προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας προσφέρει το πρόγραμμα εκπαίδευσης για Προσωπικό Φύλαξης Λιμενικών Εγκαταστάσεων – ISPS CODE.

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα είναι βασισμένο μεταξύ άλλων και στις σχετικές κατευθύνσεις του ΙΜΟ προκειμένου συμφώνως και με τις προβλέψεις της εθνικής μας νομοθεσίας, τα πρόσωπα που θα απασχοληθούν σε μια λιμενική εγκατάσταση να έχουν λάβει προηγούμενα όλες τις απαιτούμενες γνώσεις.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Προσωπικό φύλαξης λιμενικών εγκαταστάσεων – ISPS code» απευθύνεται σε εργαζόμενους σε ΙΕΠΥΑ που προορίζονται να εργαστούν ως ιδιωτικό προσωπικό φύλαξης σε Λιμενική Εγκατάσταση, σε εργαζόμενους σε ΙΕΠΥΑ ως προσωπικό φύλαξης που επιθυμούν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους θέση με επιπλέον γνώσεις και προσόντα (εξειδίκευση) και σε άτομα που Διαθέτουν την Άδεια Εργασίας Προσωπικού ΙΕΠΥΑ και επιθυμούν να εμπλουτίσουν και να ενισχύσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, με επιπλέον προσόντα, γνώσεις και δεξιότητες (εξειδίκευση), με απώτερο σκοπό να διεκδικήσουν την ένταξή τους στο προσωπικό ασφάλειας Λιμενικής Εγκατάστασης.

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης και περιλαμβάνει παρουσιάσεις, ανάλυση μελετών περίπτωσης, προσομοιώσεις, ασκήσεις, προβολή videο, αξιολόγηση. Ολοκληρώνεται σε τέσσερα 6ωρα ( 24-live- διδακτικές ώρες) και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου on line.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894

Μενού