Γίνε Master στο Excel for Business!

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 328

Πολλοί ισχυρίζονται πως γνωρίζουν να χειρίζονται το Excel μόνο και μόνο επειδή είναι κάτοχοι πιστοποιητικού βασικών δεξιοτήτων.

Ελάχιστοι όμως είναι Masters στο Excel.

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης σας καλούν να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ το Mastering Excel for Business. Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα σταδιοδρομίας στοχεύει, όχι απλά στην εκμάθηση των απαραίτητων εφαρμογών του Excel, αλλά κυρίως στις προηγμένες δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε ως πραγματικός επαγγελματίας γύρω από τα επιχειρηματικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο του προγράμματος  έχει πολύ υψηλό επίπεδο λόγω του εξειδικευμένου υλικού που διαπραγματεύεται.

Θα μάθετε να χειρίζεστε με ευχέρεια τα δεδομένα κειμένου με τη χρήση των συναρτήσεων κειμένου που αναλύονται.

Θα είστε σε θέση να παρουσιάζετε δεδομένα κάνοντας πολύπλοκους υπολογισμούς μέσω των συγκεντρωτικών πινάκων ή των μερικών αθροισμάτων.

Θα εξοικονομήσετε πολύτιμο εργασιακό χρόνο με την εκμάθηση «αναζήτησης στόχου» και του εργαλείου της «επίλυσης».

Θα εξάγετε με αυτοματοποιημένο τρόπο χρήσιμα συμπεράσματα από τα δεδομένα σας, σαν να είστε επαγγελματίας χειριστής SQL, στηριζόμενοι στις συναρτήσεις βάσεων δεδομένων στις οποίες θα εκπαιδευτείτε.

Θα απογειώσετε τις παρουσιάσεις σας, με τα εξειδικευμένα κυλιόμενα συγκεντρωτικά και μέσης γραμμής γραφήματα.

Η υποχρεωτική πιστοποίηση που ακολουθεί από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services, επικυρώνει τις γνώσεις που αποκτήσατε και αναβαθμίζει το βιογραφικό σας σημείωμα .

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ : ΔΩΡΕΑΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 150  ΩΡΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΞΕΤΑΣΤΡΑ : 150 €

ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ : 31/1/2019

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ  και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά επικοινωνήστε  με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων :  freestudies.gr

Μενού