Γίνε Master στο Microsoft Office Word!

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 247

Το Microsoft Word είναι το πιο εύχρηστο και δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, ωστόσο κάνει πολύ περισσότερα από απλή επεξεργασία κειμένου. Πολλά άτομα δεν γνωρίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει το Word με αποτέλεσμα να σπαταλάνε πολύτιμο χρόνο, όταν πρέπει να πληκτρολογήσουν ή να τροποποιήσουν ένα έγγραφο.
Τώρα είναι η ώρα να μάθετε πραγματικά πώς να επεξεργάζεστε στυλ, να δημιουργείτε γραφήματα, γραφικά, πρότυπα, να προσθέτετε έναν πίνακα περιεχομένων και πολλά άλλα.
Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης σας καλούν να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα Mastering Word που σχεδιάστηκε για αυτούς που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στην επεξεργασία κειμένου και να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους.
Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα αποτελείται από μία σειρά περιεκτικών κεφαλαίων, που θα σας προετοιμάσουν στις άγνωστες και προχωρημένες λειτουργίες του Microsoft Word.

Τελειώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, θα κατέχετε όλες τις δεξιότητες έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να εργαστείτε, σε ένα απαιτητικό επαγγελματικό γραφείο.
Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης η υποχρεωτική πιστοποίηση που ακολουθεί από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services, επικυρώνει τις γνώσεις που αποκτήσατε και αναβαθμίζει το βιογραφικό σας σημείωμα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ : ΔΩΡΕΑΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 400 ΩΡΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΞΕΤΑΣΤΡΑ : 190 €

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ : VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 01/03/2019

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων : freestudies.gr

Μενού