ΓΙΝΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 360

Η Ασφάλεια Δεδομένων και Διαδικτύου είναι θέμα το οποίο συνεχώς απασχολεί κάθε διαχειριστή δικτύων. Αποδεδειγμένα, από τη μια πλευρά οι επιχειρήσεις αυξάνουν την παροχή των υπηρεσιών τους μέσω Διαδικτύου. Από την άλλη,  με τον ίδιο ταχύ ρυθμό αυξάνουν τις επιθέσεις τους οι hackers, spammers, συγγραφείς κακόβουλου λογισμικού με virus, trojans, scripts κλπ, δημιουργώντας  νέους κινδύνους στα εταιρικά περιβάλλοντα. Βρίσκουν νέους τρόπους παράκαμψης των συστημάτων ασφαλείας.Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ), αναγνωρίζοντας την ανάγκη των επιχειρήσεων για Ασφάλεια δεδομένων και Διαδικτύου, προσφέρουν το πρόγραμμα Vellum International Diploma in IT and Cyber Security, που θα σας διδάξει πως να ενισχύσετε, να προστατεύσετε και να βελτιώσετε το δίκτυο μιας επιχείρησης.

Με την παρακολούθηση του προγράμματος, θα ενισχύσετε τις γνώσεις σας πάνω στην ασφάλεια των δικτύων, θα εξοικειωθείτε με την ορολογία, αλλά θα μάθετε και πως να εφαρμόζετε χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η πιστοποίηση Ασφάλειας Δικτύων μπορεί να ανοίξει πόρτες και νέες ευκαιρίες στον κόσμο της πληροφορικής. Θα ενισχύσει τις γνώσεις σας, και κατά συνέπεια, την καριέρα και την οικονομική σας κατάσταση.

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου on line.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού «Vellum International Diploma in IT and Cyber Security» μέσω της εξεταστικής μεθόδου examinyπου υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services .

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ: ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ

ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

ΚΟΣΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: 190€

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: 27/05/2019

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων : freestudies.gr 

Email επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

 

 

 

 

 

Μενού