Εξειδίκευση στα Ταξίδια και τον Τουρισμό

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 284

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Vellum Global Educational Services,  ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή στο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα με θέμα «Εξειδίκευση στα Ταξίδια και τον Τουρισμό».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα “Εξειδίκευση στα Ταξίδια και τον Τουρισμό” αφορά όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού και σε όσους θέλουν να εργαστούν σε αυτόν.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης μπορούν να δηλώσουν οι πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (και κολλεγίων) με καλή γνώση τουλάχιστον της Αγγλικής γλώσσας ή απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τουλάχιστον 4ετή εμπειρία ως εργαζόμενοι στον Τουριστικό τομέα.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων, ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων, αυτοαπασχολούμενους στον τουριστικό τομέα και εργαζόμενους ή δυνητικά εργαζόμενους στον τομέα της υποδοχής, της οργάνωσης, των κρατήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών τουριστικών επιχειρήσεων.

Παράλληλα, είναι κατάλληλο για πτυχιούχους του οικονομικού κλάδου, ως πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης σε θέματα τουριστικής οικονομίας, τουριστικού management και marketing.

Τι δουλειά μπορώ να κάνω με το Εξειδίκευση στα Ταξίδια και τον Τουρισμό

  • Υπεύθυνος οργάνωσης δραστηριοτήτων στις διάφορες μορφές τουρισμού (ιατρικός, θρησκευτικός, αθλητικός, περιπατητικός, αρχαιολογικός, εναλλακτικός).
  • Υπεύθυνος καταλύματος ή ταξιδιωτικού πρακτορείου.
  • Υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων για την οργάνωση εκθέσεων, παραστάσεων κ.λπ.
  • Υπεύθυνος εμπορίου εξειδικευμένων ειδών που αφορούν στο βουνό ή στη θάλασσα.
  • Στέλεχος διαδικτυακού τουριστικού marketing.
  • Υπεύθυνος Υποδοχής σε ξενοδοχεία
  • Συνδυασμός πρώτου πτυχίου με την εξειδίκευση στον Τουρισμό όπως για παράδειγμα υπεύθυνος λογιστηρίου τουριστικής επιχείρησης κ.ά.

Η επαγγελματική εξέλιξη, είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ, ο συνδυασμός του υψηλού μορφωτικού επιπέδου σου, με τις γνώσεις και δεξιότητες που θα αποκτήσεις στον κλάδο του Τουρισμού, θα σου ανοίξει δρόμους επαγγελματικής καταξίωσης.

Μπορείς να δουλέψεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε:

  • Ταξιδιωτικά Γραφεία
  • Γραφεία Έκδοσης Εισιτηρίων
  • Ξενοδοχειακές Μονάδες
  • Επιχειρήσεις Παροχής Τουριστικών Υπηρεσιών (Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Σκαφών, Αεροπλάνων)
  • Αεροπορικές Εταιρίες
  • Ναυτιλιακές Εταιρίες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 450 ώρες

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Τηλεκατάρτιση

ECVET και Μοριοδοτήσεις

Όλα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET. Ενδεικτικά, ένα πρόγραμμα 450 ωρών πιστώνει 22,5 ECVET. Το πρόγραμμα δίνει τη μέγιστη μοριοδότηση σύμφωνα με το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών. (NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4589 Αρ. Φύλλου 13).

Αξίζει να επισημανθεί ότι η παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτείται στις εκάστοτε προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς συνεργάτες δημοσίων ΙΕΚ ή/και ΣΔΕ ή/και σχολών μαθητείας ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Γραμματεία εξυπηρέτησης σπουδαστών: 2107101894

Υπεύθυνες Επικοινωνίας:

Διαμαντοπούλου Γεωργία

Κουρπαγιαννίδου Νόπη

Email επικοινωνίας: aegean.freestudies@gmail.com

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων και Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Προηγούμενο άρθρο
Μάρκετινγκ & Επικοινωνίες
Μενού