Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: Επενδυτικά Σχέδια και Εκπόνηση Εκπαιδευτικών Σχεδίων

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 303

Τα Προγράμματα Ψυχικής υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή στο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα με θέμα  «Επενδυτικά Σχέδια και Εκπόνηση Εκπαιδευτικών Σχεδίων».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους επιμορφούμενους, που μπορούν να εργαστούν αυτόνομα και εντατικά, με τους δικούς τους ρυθμούς μάθησης, ώστε να ανταπεξέλθουν σε ασύγχρονη διδασκαλία με εμπλουτισμένο και απαιτητικό περιεχόμενο. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για το ευρύ κοινό με τη φιλοσοφία και τις αρχές της δια βίου μάθησης, στοχεύοντας στον εφοδιασμό των επιμορφούμενων με ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Σκοπός και στόχοι προγράμματος

Σκοπός του κύκλου μαθημάτων είναι να προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα που αφορούν στην επιχείρηση, τον τρόπο λειτουργίας και ανάπτυξής της και τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι επενδυτικές αποφάσεις. To μάθημα σκοπεύει να εισάγει τους εκπαιδευόμενους στις διάφορες σύγχρονες τεχνικές και στα εργαλεία για την ανάπτυξη και την παρουσίαση ενός επιχειρηματικού επενδυτικού σχεδίου με σχετικές εφαρμογές, ασκήσεις και παραδείγματα. Πιο συγκεκριμένα θα εξεταστούν οι βασικές θεωρίες οργάνωσης, διαχείρισης και ανάπτυξης ενός επιχειρηματικού σχεδίου, τεχνικές αξιολόγησης και παρουσίασης της βιωσιμότητας, εφαρμογές και ανάλυση των τεχνοοικονομικών σχεδίων.

Διάρκεια προγράμματος: 3 μήνες 

Μέθοδος κατάρτισης: Τηλεκατάρτιση

ECVET και Μοριοδοτήσεις

Όλα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET. Ενδεικτικά, ένα πρόγραμμα 150 ωρών πιστώνει 7,5 ECVET. Το πρόγραμμα δίνει τη μέγιστη μοριοδότηση σύμφωνα με το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών. (NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4589 Αρ. Φύλλου 13).

Αξίζει να επισημανθεί ότι η παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτείται στις εκάστοτε προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς συνεργάτες δημοσίων ΙΕΚ ή/και ΣΔΕ ή/και σχολών μαθητείας ΟΑΕΔ.

Έναρξη μαθημάτων: 15/01/2021

Λήξη μαθημάτων: 15/04/2021

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Πληροφορίες: 2251036580, 2251036520 και 2251045006

Κινητά τηλέφωνα: 6988019804, 6940911716, 6982213401

Μενού