Μεταπτυχικό πρόγραμμα στην Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 509

Το International Diploma in Social Economy and Entrepreneurship της Vellum είναι ένα πιστοποιητικό εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας.

Συμπληρώστε αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ!

Γιατί να το παρακολουθήσω: 

Οι εκπαιδευόμενοι μέσα από τις ενότητες του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις βασικές έννοιες που πλαισιώνουν την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, αλλά και να ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα Κοινωνικών Επιχειρήσεων που λειτουργούν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, θα ασκηθούν σε δεξιότητες που προστατεύουν και προωθούν την επιχειρηματική δραστηριότητα, μειώνοντας το επιχειρηματικό ρίσκο και αυξάνοντας τις πιθανότητες κερδοφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης μιας κοινωνικής επιχείρησης.

Πλεονεκτήματα παρακολούθησης:

  • Υλοποίηση με e-learning.
  • Απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης.
  • Πιστοποίηση «Vellum Diploma in Customer Services».

Σε ποιους απευθύνεται: 

  • Σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο της Κοινωνικής Οικονομίας και οι οποίοι επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις άτυπες αποκτηθείσες γνώσεις στο αντικείμενο
  • Σε ενήλικες ανέργους, εργαζόμενους ή επαγγελματίες κάθε ηλικίας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε δημιουργήσουν βιώσιμες λύσεις, για κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα της τοπικής κοινότητας, μέσω της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20/05/2021

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μενού