Αγωγή και Προαγωγή Σεξουαλικής Υγείας στο σχολικό περιβάλλον

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 703

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, σχεδιάζει την υλοποίηση ΝΕΟΥ Εννεάμηνου Μοριοδοτούμενου Προγράμματος με τίτλο «Αγωγή και Προαγωγή Σεξουαλικής Υγείας στο σχολικό περιβάλλον»

Το νέο σεμινάριο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο της σχετικής νομοθεσίας, είναι μοριοδοτούμενο και πολύ πιθανόν να αποτελέσει απαραίτητο εφόδιο για την πρόσληψη εκπαιδευτικών, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πληροφορίες!

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα που έχει ως στόχο να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, προκειμένου ο εκπαιδευτικός και ο εκάστοτε επαγγελματίας να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά και δημιουργικά τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας που αφορούν το θέμα της Σεξουαλικής Υγείας.

Η Σεξουαλική Αγωγή είναι η διαδικασία ενημέρωσης των νέων αλλά και των μεγαλυτέρων ανθρώπων σχετικά με την αναπαραγωγή και τις σεξουαλικές σχέσεις. Η εφηβεία είναι μια περίοδος πρωτόγνωρων σωματικών αλλαγών, συνεχών συναισθηματικών μεταπτώσεων, ψυχολογικών και διανοητικών αναζητήσεων και κρίνεται απαραίτητο οι έφηβοι να κατέχονται από τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση έτσι ώστε να μπορέσουν, με όσο γίνεται λιγότερες συγκρούσεις και άγχος, να εναρμονίσουν τη σεξουαλικότητα με τις άλλες πλευρές της αίσθησης του εαυτού που μόλις αναπτύσσεται.

Πλεονεκτήματα

  • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
  • Διάρκεια 9 μήνες
  • Παροχή Βεβαίωσης Παρακολούθησης 450 ωρών από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
  • Απονομή 22,5ECVET (Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης)

Μοριοδότηση

  • 2 Μόρια στο σύστημα διορισμών – προσλήψεων εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ – αναπληρωτές, αδιόριστοι υποψήφιοι)
  • 10 μόρια για διορισμούς εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ
  • 0,5 Μόρια στη διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης

Ημερομηνία Έναρξης: 14/07/2021

Προεγγραφείτε τώρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, συμπληρώνοντας την αίτηση ΕΔΩ , και επωφεληθείτε προνομιακή έκπτωση, 62%!

Δίδακτρα: 150€ από 390€ – Για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στο τηλέφωνο: 2107101894

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Διενέργεια προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την εισαγωγή στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος και στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων       
Προηγούμενο άρθρο
ΑΣΕΠ: Έξι προκηρύξεις για 413 μόνιμες θέσεις (λίστα)
Μενού