Πρακτική εξάσκηση για σπουδαστές και φοιτητές στον κλάδο του Τουρισμού

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 329
Εικόνα53Minos Imperial Luxury Beach Resort
Το ξενοδοχείο Minos Imperial Luxury Beach Resort στη Μίλατο Λασιθίου απευθύνει πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον ξενοδοχειακό κλάδο να πραγµατοποιήσουν εκεί την πρακτική τους άσκηση για την τουριστική περίοδο 2014, στα τµήµατα Επισιτισµού και Rooms Division (Κρατήσεις, Οροφοκοµία, Υποδοχή, ∆ηµόσιες Σχέσεις).
 
Όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα πρέπει να διαθέτουν καλή γνώση αγγλικών και ρωσικών/γαλλικών/ιταλικών/γερµανικών, καλή γνώση Η/Υ, διάθεση για νέες γνώσεις και οµαδικό πνεύµα εργασίας.
Η εταιρία προσφέρει διαµονή και διατροφή εντός των ξενοδοχείων, λεωφορείο προσωπικού από και προς το Ηράκλειο και επαγγελµατικό περιβάλλον εργασίας.
Η αποστολή βιογραφικών µαζί µε πρόσφατη φωτογραφία γίνεται ταχυδροµικά υπόψη κ. Ελλης Γενιατάκη, Ξενοδοχείο Minos Imperial Luxury Beach Resort, Κεντρικά Γρα-φεία: 25ης Αυγούστου 11, Ηράκλειο Κρήτης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2810 240222.
Santorini Princess Luxury Spa Hotel και Santorini Princess Presidential Suites
Ευκαιρίες σε φοιτητές και φοιτήτριες ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ για να πραγµατοποιήσουν την πρακτική τους από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2014 στο τµήµα υποδοχής δίνουν και τα ξενοδοχεία Santorini Princess Luxury Spa Hotel και Santorini Princess Presidential Suites στο νησί της Σαντορίνης.
Οι ενδιαφερόµενοι και οι ενδιαφερόµενες για περισσότερες πληροφορίες µπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 210 8076292.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
4+1 Υποτροφίες από το Ίδρυμα “ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ”
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο ξενοδοχείο ο Kassandra Bay 5* στη Σκιάθο
Μενού