Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα: «η Εκπαίδευση»

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 315

φωτογραφιαΑν η φωτογραφία είναι το πάθος σου, έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ εκείνος που θα βγάλει τη φωτογραφία για ένα από τα άρθρα της ιστοσελίδας του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου. Κάθε μήνα, μέχρι και τον Σεπτέμβριο θα ανακοινώνουμε ένα διαφορετικό θέμα, που θα είναι εμπνευσμένο από το Ευρωπαϊκό Έτος για την Ανάπτυξη.

Στείλε μας φωτογραφία που τράβηξες μαζί με την αίτηση συμμετοχής και μπορεί να είσαι ο νικητής του μήνα. Ένας από τους νικητές θα προσκληθεί στο Στρασβούργο για να κάνει το φωτορεπορτάζ της ολομέλειας.

Μπορείς να στείλεις τη φωτογραφία σου και την αίτηση συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η διορία για το δεύτερο θέμα «η Εκπαίδευση», είναι 28 Φεβρουαρίου , στις 01:00 το πρωί (Μεσάνυχτα Κυριακής, ώρα Βελγίου).

Οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες του Ιανουαρίου, δημοσιεύτηκαν στις σελίδες του ΕΚ στο Facebook και στο Google+, όπου μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας.

Από τις φωτογραφίες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό οι δέκα καλύτερες θα επιλεγούν από την επιτροπή σύνταξης και μία από αυτές θα είναι η νικήτρια του μήνα.

Αυτό θα τους βάλει αυτόματα στους φιναλίστ για το βραβείο της κριτικής επιτροπής. Παράλληλα οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες θα προβάλλονται στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του ΕΚ, όπου όλοι θα μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους.

Στη φωτογραφία που θα κερδίσει τα περισσότερα «like» και στο δημιουργό της θα απονεμηθεί το «βραβείο του κοινού»… Οι δύο αυτοί φωτογράφοι και… οι κάμερές τους, θα προσκληθούν στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Νοέμβριο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Το θέμα της νικήτριας φωτογραφίας για τον Ιανουάριο ήταν «Ενωμένοι», του Emanual Gesang, 31 ετών από τη Σουηδία, που κατοικεί στην Ισπανία. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα παγκόσμιο χάρτη χωρίς σύνορα και συμβολίζει έναν ενωμένο και ίσο κόσμο. Gesang: «Ο ρατσισμός και η ανισότητα στην Ευρώπη γίνονται όλο και χειρότερα. Την ίδια στιγμή, η βία και οι οικονομικές ανισότητες αυξάνονται. Για αυτό πιστεύω ότι πρέπει να παλέψουμε περισσότερο από ποτέ τον ρατσισμό, την ιδιοτέλεια και τις ανισότητες».

Στείλε τη φωτογραφία σου και τη δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω διεύθυνση: webcom-flickr@europarl.europa.eu.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες, τις προϋποθέσεις και του όρους αντιγραφής της φωτογραφίας διάβασε τους συνδέσμους δεξιά.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Προσωπικό στον Κλάδο των πωλήσεων
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα Lidl στη Θεσσαλονίκη
Μενού