Δειτε τα αποτελέσματα για ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2015

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 255

paidiaaaaaaaaaaaaaaaaΣτην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να ενημερωθούν για τα προσωρινά αποτελέσματα μοριοδότησης για τη φιλοξενία παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, μέσω σχετικού προγράμματος ΕΣΠΑ. Οι γονείς οι οποίοι έχουν καταθέσει σχετικές αιτήσεις μπορούν να δουν τα προσωρινά αποτελέσματα σε ειδική εφαρμογή, η οποία θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.

Από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών.

Ενστάσεις

Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εγγράφως στους αριθμούς FAX των κατά τόπους γραφείων της ΕΕΤΑΑ ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail, με σκαναρισμένα έγγραφα από τις 08/09/2015 μέχρι και 10/09/2015 και ώρα 14.00 μ.μ.. σύμφωνα με το Υπόδειγμα «Έντυπο Υποβολής Ένστασης». Σε περίπτωση υποβολής ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), η ένσταση υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», για το σχολικό έτος 2015 – 2016. Στο έντυπο της ένστασης θα πρέπει να αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό.

Δεν θα γίνονται αποδεκτές ενστάσεις ασαφείς ή δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης. Δείτε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων και οι πίνακες των απορριφθεισών μητέρων ανά νομό στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ): paidikoi.eetaa.gr.

Η ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 13/09/2015 ενώ οι δικαιούχες/οι θα έχουν δικαίωμα εγγραφής στη δομή που πέρασαν, από τις 14/09 μέχρι και τις 18/09/2015.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού