Η Φοιτητική λέσχη ΑΠΘ ξανά σε λειτουργία

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 106

lesxiΕπαναλειτουργεί αύριο με «αναβαθμισμένες υπηρεσίες» η φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστημιο Θεσσαλονίκης), όπως ανακοίνωσε η πρυτανεία.

Στη σχετική ανακοίνωση, τονίζεται ότι η καθυστέρηση στην έναρξη της λειτουργίας της κατά το φετινό ακαδημαϊκό έτος οφείλεται «σε διαδικαστικούς λόγους, οι οποίοι χρειάστηκαν χρόνο για να ξεπεραστούν», ωστόσο «παρά τα προβλήματα και τη δύσκολη οικονομική περίοδο» η διοίκηση της φοιτητικής λέσχης «έθεσε ως όρο και κατάφερε να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ΑΠΘ», όπως, για πρώτη φορά την παροχή πρωινού γεύματος, τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά πιάτα και τη λειτουργία και τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής.
Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να σιτίζονται στη λέσχη καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο σίτισης της λέσχης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά η ΠΦΛ:
θα παρέχει καθημερινά, εκτός του μεσημβρινού και βραδινού γεύματος και πρωινό, από 8:00 έως και 9:30. σε κάθε γεύμα θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά πιάτα. θα λειτουργεί τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής, με στόχο να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι ανάγκες σίτισης των φοιτητών.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά υλοποιεί ο δήμος Αθηναίων
Προηγούμενο άρθρο
Εγκατάσταση νέων γεωργών διευκρινίσεις για τις αλλαγές
Μενού