Βεβαίωση σε φοιτητές αντί για πάσο

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 134

F-foititiki_taftotita__310499229Οι Φοιτητές των ανωτάτων ιδρυμάτων θα μπορούν με μία βεβαίωση που θα πάρουν από την σχολή τους (αντί για το ΠΑΣΟ – Ακαδημαϊκή Ταυτότητα) να έχουν το μειωμένο εισιτήριο στα Μέσα Μεταφοράς.Οι νεοεισαχθέντες Φοιτητές, που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στα Πανεπιστήμια, λόγω δυσχερειών στη λειτουργία των Ιδρυμάτων τους και συνεπώς δε διαθέτουν ακαδημαϊκή ταυτότητα που χρησιμοποιείται και για Πάσο ή βεβαίωση εγγραφής, μπορούν από τις 30 Οκτωβρίου 2013 να χρησιμοποιούν Βεβαίωση Επιτυχίας, για την καταβολή μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για την χορήγηση της Βεβαίωσης οι Φοιτητές πρέπει να προσέρχονται προσωπικά ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασής τους, με τον οκταψήφιο κωδικό υποψηφίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Οι νεοεισαχθέντες Φοιτητές δύνανται να χρησιμοποιούν τη Βεβαίωση Επιτυχίας αντί για Πάσο στα μέσα μαζικής μεταφοράς, έως και τις 30 Νοεμβρίου 2013. Για την αναγνώριση του δικαιώματος καταβολής μειωμένου κομίστρου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν, κατά τη μετακίνησή τους με τα μέσα μεταφοράς εκτός από τη Βεβαίωση Επιτυχίας και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Στην περίπτωση μετακίνησης από την έδρα της σχολής στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ οι νεοεισαχθέντες θα πρέπει να αποδεικνύουν τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους με οποιοδήποτε στοιχείο.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αθηναίων
Προηγούμενο άρθρο
Θέση οδηγού λεωφορείου στο Δήμο Σίφνου
Μενού