Εξειδικευμένο Workshop στα Social Media για Μ.Κ.Ο. από την OTEAcademy

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 49

logo_OTEAcademyTη δυνατότητα να εκπαιδευτούν δωρεάν στη χρήση των Social Media προσφέρουν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα η OTEAcademy και η XPLAIN.

Για το σκοπό αυτό, σχεδιάστηκε ένα εξειδικευμένο Workshop, με σκοπό να βοηθήσει τα στελέχη των Μ.Κ.Ο. να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν τη δυναμική του Social Web.

Τα Social Media προσφέρουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις τη δυνατότητα να έρθουν κοντά στο ευρύ κοινό και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, ενεργοποιώντας τον να συμμετάσχει σε κοινωφελείς δράσεις. Το συγκεκριμένο Workshop θα δώσει τη δυνατότητα στις Μ.Κ.Ο., μέσα από πρακτική γνώση, επιτυχημένα case studies και εξειδικευμένες συμβουλές, να αποκομίσουν ιδέες και εφόδια για να δρομολογήσουν άμεσα και αποτελεσματικά τη συνολική παρουσία τους στα Social Media.

Το ειδικά σχεδιασμένο για M.K.O. Workshop “From Social Media to Social Business” θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 17:00 στην ΟΤΕAcademy (Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι). Οι ενδιαφερόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω facebook στο σύνδεσμο “From Social Media to Social Business” είτε μέσω e-mail στο oteacademy@oteacademy.gr.

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Δήμο Πάρου
Προηγούμενο άρθρο
Φοιτητικό επίδομα 2014: Κατεβάστε το έντυπο της αίτησης
Μενού