Δωρεάν σεμινάρια Αναζήτησης Εργασίας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 63

αρχείο λήψης (13)Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας διεξάγει τον Ιούνιο 2014 σεμινάρια Αναζήτησης Εργασίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος του Future Library “Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη» που ξεκίνησε την εφαρμογή του σε βιβλιοθήκες της χώρας την Άνοιξη του 2013 μετά από πρόταση στελέχους της Βιβλιοθήκης μας και μέλος του Δικτύου Πρωτοπόρων Υπαλλήλων Βιβλιοθηκών του Future Library.

Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη και η παροχή γνώσεων για τα εργαλεία και τις μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μέλη της κοινότητας με σκοπό να αντεπεξέλθουν ικανοποιητικά στις εξαιρετικά δύσκολες συγκυριακές και ανταγωνιστικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας.

Σε ποιους απευθύνεται: στους ανέργους και σε όσους γενικά αναζητούν δουλειά ή βρίσκονται ένα βήμα πριν την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, σε άτομα με επισφαλή εργασία, και σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις για τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Πότε: Δευτέρα στις 16, 23 και 30 Ιουνίου 2014, 6-8 μμ

Διάρκεια: συνολικά 6 ώρες (3 δίωρα)

Πού: Στο Media Lab της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς

Προεγγραφή – Αίτηση συμμετοχής: με συμπλήρωση της online φόρμας http://goo.gl/OmWqNd , ή συμπλήρωσης αντίστοιχης έντυπης στο χώρο της Βιβλιοθήκης, ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2261089970 – Δεκτές αιτήσεις μέχρι 12 Ιουνίου 2014.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν –Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης

Τα σεμινάρια «Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη» είναι ανεξάρτητα από επιδοτούμενα ή μη παρεμφερή σεμινάρια άλλων φορέων.

Πληροφορίες:

  • o κ. Αικ. Κεράστα, συντονίστρια του προγράμματος (2261089979 – aikker@gmail.com )
  • o κ. Ι. Βελέντζα (2261089970 – liblivadia@gmail.com )
  • o Ιστοσελίδα του προγράμματος: http://jslibrary.gr και
  • o Ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης http://www.liblivadia.gr

 

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού