Θερινό Σχολείο στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Αρχαία Τεχνολογία και Τεχνικές

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 66

logo_ihu_enΗ πρόοδος και η καινοτομία στον τομέα της Τεχνολογίας συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη της αρχαίας κοινωνίας. Οι πολύπλευροι τομείς της αρχαίας Τεχνολογίας απασχολούν Αρχαιολόγους, Ιστορικούς και πλήθος άλλων επιστημόνων. Το Θερινό Σχολείο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με αντικείμενο την Αρχαία Τεχνολογία προσφέρει τη δυνατότητα μελέτης ποικίλων τεχνολογικών επιτευγμάτων των αρχαίων πολιτισμών –κυρίως της αρχαίας Ελλάδας – προβάλλοντας το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο στο οποίο είχαν φτάσει οι αρχαίοι πολιτισμοί. To σεμινάριο θα διεξαχθεί 30 Ιουνίου – 11 Ιουλίου 2014.

Το Θερινό Σχολείο, το οποίο διεξάγεται εξολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, απευθύνεται σε έλληνες και ξένους προπτυχιακούς φοιτητές, αποφοίτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των τμημάτων Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Μουσειολογίας, Συντήρησης, Τουριστικής αξιοποίησης, Πολιτικών Επιστημών, Αρχιτεκτονικής, Μηχανολογίας και άλλων Θετικών Επιστημών. Δεκτές μπορούν να γίνουν και αιτήσεις εργαζομένων σε διάφορους φορείς με ενδιαφέρον για την Αρχαιολογία και την Αρχαία Τεχνολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Κ. Καραΐσκου στο k.karaiskou@ihu.edu.gr, ή τηλεφωνείστε στο 0030-2310 807529.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πηγή: newsedu.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
19 προσλήψεις στον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά
Προηγούμενο άρθρο
Τον Ιούλιο τα εκκαθαριστικά για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων
Μενού