Ερχονται προκηρύξεις για 3.500 εκπαιδευτές στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 72

αρχείο λήψης (19)Με 3.500 εκπαιδευτές θα ενισχυθούν τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ θα προκηρύξει τις θέσεις, ενώ οι νέοι εκπαιδευτές θα κληθούν να συνάψουν συμβάσεις έργου με τον φορέα, αφού προηγουμένως ενταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Περιφερειακή Ενότητα και ειδικότητα και επιλεγούν σύμφωνα με την κατάταξή τους.

Νέες ειδικότητες
Οι νέες ειδικότητες που θα προσφέρονται από τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης και τα οποία θα προκύψουν μετά την αξιολόγηση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών, είναι οι εξής: Ναυαγοσωστική, Δημόσια Υγεία-Τεχνολογίας Τροφίμων, Διακόσμηση, Φαρμακευτική, Κοινωνική Εργασία, Διαχείριση Κινδύνων- Κρίσεων εκτάκτων αναγκών, Ψυχολογία, Εναλλακτικές μορφές τουρισμού, Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής με παραδοσιακές συνταγές, Σύγχρονες οικολογικές μέθοδοι αλιείας, Οικιακή μελισσοκομία, Προληπτική Ιατρική για την Τρίτη Ηλικία, Ανακύκλωση και Κομποστοποίηση, Θεατρολογία, Εργαστήρι οικολογικής βαφής νημάτων και υφαντικής, Λαογραφία του τόπου, Συντήρηση μικρών Σκαφών, Εργαστήρια κεραμικής και χαλκογραφίας, Διαχείριση αποβλήτων κ.ά.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι επιτρέπεται να υποβάλουν πρόταση για μία μόνο ειδικότητα και σε μία μόνο Περιφερειακή Ενότητα / Τομέα της επιλογής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση των ενδιαφερομένων θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνσηhttp://sde.ideke.edu.gr, ενώ στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους (ταχυδρομικώς ή ιδιοχείρως) εντός σφραγισμένου φακέλου στη διεύθυνση του Ιδρύματος Νεολαίας και διά Βίου Μάθησης. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον διαδικτυακό τόπο: www.inedivim.gr

Πηγή: newsedu.gr via Έθνος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
2 εργατοτεχνίτες στην Κω
Προηγούμενο άρθρο
5 θέσεις στο Δήμο Μεγαλόπολης
Μενού