Την Τετάρτη 2/7 οι βαθμοί των ΕΠΑΛ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 68

αρχείο λήψης (6)Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας τα αποτελέσματα των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ θα αναρτηθούν στα σχολεία το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα:

Η διακίνηση των καταστάσεων και των αποκομμάτων των γραπτών δοκιμίων των ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) και των μαθημάτων ειδικότητας ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Β΄), καθώς επίσης και οι καταστάσεις και τα αποκόμματα όσων εξετάστηκαν προφορικά, ως άτομα με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, θα γίνει από τα τρία (3) Β.Κ. ταυτόχρονα προς τις Δ/νσεις Δ.Ε., την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 το πρωί, μέσω της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις με τους βαθμούς που θα αποσταλούν στα ΕΠΑ.Λ θα περιέχουν τη βαθμολογία κάθε υποψηφίου, τα ονομαστικά του στοιχεία και τον κωδικό του χωρίς να περιέχουν τους κωδικούς των βαθμολογητών.

Οι Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ, … πρέπει, κατόπιν συνεννόησης με τους Διευθυντές των αντίστοιχων Δ/νσεων Δ.Ε. που ανήκουν τα σχολεία, να παραλάβουν τα δέματα με τα αποκόμματα και τις καταστάσεις, προκειμένου την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, οι βαθμολογίες να αναρτηθούν σε όλα τα ΕΠΑ.Λ περί τη 13.00 μ.μ. της ίδιας ημέρας, οπότε και θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Πηγή: ΚΕΣΥΠ Φλώρινας –  Παπαχαρίσης Σπύρος

Μενού