Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς ανακοινώνει ο ΟΑΕΔ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 15

αρχείο λήψης (3)Τα προσωρινά αποτελέσματα για τη φιλοξενία παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2014-2015 ανακοινώνει ο ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα, ο οργανισμός θα αναρτήσει στον διαδικτυακό του τόπο τους προσωρινούς πίνακες επιλογής βρεφών και νηπίων ως εξής:

Πίνακας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών -1,5 ετών)
Πίνακας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών -2,5 ετών)
Πίνακας νηπίων (νήπια από 2,5 –την προσχολική ηλικία)

Όπως αναφέρει η naftemporiki.gr, οι πίνακες διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τα Πρακτικά των Πρωτοβάθμιων Επιτροπών Επιλογής βρεφονηπίων, οι οποίες συγκροτήθηκαν με την αρ.πρωτ. 57076/3-7-2014 και Aπόφαση Διοικητή του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν επίσης να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα από τους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του Ο.Α.Ε.Δ. όπου υπέβαλαν την αίτησή τους.

Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 49512/12-06-2014 Πρόσκληση Ενδιαφέροντος, εντός πέντε ημερών υποβάλλονται ενστάσεις στους κατά τόπους Β.Ν.Σ.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εξέτασης των ενστάσεων από τις Δευτεροβάθμιες Επιτροπές, θα καταρτιστούν και θα αναρτηθούν μέχρι τέλους Ιουλίου οι οριστικοί Πίνακες Επιλογής, Αναπληρωματικών και Αποκλειόμενων βρεφών-νηπίων.

Δείτε τους πίνακες ΕΔΩ.

Πηγή: thestival.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
33 προσλήψεις στο Δήμο Νέας Προποντίδας
Προηγούμενο άρθρο
41 θέσεις εργασίας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας
Μενού