Εως σήμερα,Τετάρτη, η ανάκληση προτιμήσεων στα μηχανογραφικά

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 152

images (6)Προθεσμία ως και σήμερα, Τετάρτη, έδωσε το υπουργείο Παιδείας στους υποψηφίους για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο προκειμένου να ζητήσουν μερική ή ολική ανάκληση των προτιμήσεών τους.

Και αυτό διότι πολλοί υποψήφιοι υπέβαλαν το μηχανογραφικό δελτίο τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, οπότε θεωρείται πιθανόν να έκαναν κάποια λάθη. Οι ενδιαφερόμενοι, με αίτηση-υπεύθυνη δήλωση τους, μπορούν να ζητήσουν μόνο να διαγραφεί κάποια ή κάποιες από τις προτιμήσεις τους και όχι βέβαια να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων ή να προσθέσουν νέες προτιμήσεις.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να υποβάλουν στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

Η υπεύθυνη δήλωση αυτή θα πρέπει μέχρι και σήμερα Τετάρτη 16.7.2014 (ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης) να αποσταλεί: α) και με φαξ στον αριθμό 2103442098 και β) με ταχυμεταφορά (courier) στην ταχυδρομική διεύθυνση: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων, Αν. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 15180, γραφείο 0082.

Υπενθυμίζεται από το υπουργείο Παιδείας ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων. Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πιστοποίηση μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις ΤΠΕ
Προηγούμενο άρθρο
Δωρεάν απογευματινή δημιουργική απασχόληση παιδιών στο δήμο Θέρμης
Μενού