Σεμινάριο «Καλλιεργώντας δεξιότητες: Ανάπτυξη σύγχρονων θερμοκηπιακών επιχειρήσεων»

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 64

αρχείο λήψης (22)Tο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τριπτόλεμος», διοργανώνει σεμινάριο βραχείας εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών για νέους ηλικίας 24 έως και 40 ετών με αντικείμενο: “Καλλιεργώντας δεξιότητες: Ανάπτυξη σύγχρονων θερμοκηπιακών επιχειρήσεων”.

Στο σεμινάριο θα διδάξουν διακεκριμένοι επιστήμονες του ΤΕΙ Ηπείρου και Γεωπονικών Σχολών άλλων ΑΕΙ της χώρας καθώς και επιτυχημένοι επιχειρηματίες του κλάδου. Ακόμη θα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε θερμοκήπια όπου εφαρμόζονται πετυχημένες πρακτικές.
Οι διαθέσιμες θέσεις του σεμιναρίου είναι είκοσι (20) και θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου 2014.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται, από την Παρασκευή 04.07.2014 έως και την Τετάρτη 20.08.2014 και ώρα 13:00 μ.μ. ηλεκτρονικά στο e-mail: a.pantazi@neagenia.gr Για πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε και με το ΤΕΙ Ηπείρου, στο τηλέφωνο 2681050279 (κ. Σιγάλα Μαργαρίτα ή κ. Μπαλτζώη Πηνελόπη, 9:00-17:00) καθώς και στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Ηπείρου (www.teiep.gr).

 

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ποιες συντάξεις μειώνονται από 1η Αυγούστου
Προηγούμενο άρθρο
Συνεργάτες για συγγραφή εκπαιδευτικού υλικού στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ
Μενού