Εκπαιδευτικά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 96

οπα«Σάρκα και οστά» παίρνει η συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) με τον ΟΤΕ στο πλαίσιο ανάπτυξης της νεανικής επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας του ιδρύματος.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκησή του, το ΟΠΑ διοργανώνει σε πρώτη φάση τα εκπαιδευτικά προγράμματα: «Διοίκηση και ανάπτυξη βιώσιμων καινοτόμων start-ups» και «Entrepreneurship boot camp», στα οποία συμμετέχει ενεργά η Εθνική Τράπεζα, στελέχη της οποίας δραστηριοποιούνται σε δράσεις mentoring και δίνεται η δυνατότητα σε συμμετέχοντες στον διαγωνισμό «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία» να ενταχθούν στα παραπάνω προγράμματα.
Επιπλέον, στον διαγωνισμό Εnnovation που διοργανώνει το ΟΠΑ η Εθνική Τράπεζα απονέμει στις δύο καλύτερες ομάδες το βραβείο i-bank, το οποίο συνοδεύεται από σχετικό πάπυρο και ένα tablet ανά ομάδα. Όπως ανακοινώθηκε στις δύο ομάδες θα δίνεται η δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να προκριθούν απευθείας στη δεύτερη φάση του επόμενου διαγωνισμού «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία», που θα διοργανώσει η Εθνική Τράπεζα, υπό την προϋπόθεση ότι το αντικείμενο των προτάσεων τους εμπίπτει σε κάποια από τις θεματικές του εν λόγω διαγωνισμού.
«Η συνεργασία του ΟΠΑ με την Εθνική Τράπεζα αναδεικνύει τη στρατηγική επιλογή του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών για διαρκή ενθάρρυνση και ανάπτυξη της νεανικής Επιχειρηματικότητας» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε. «Η προσέγγιση αυτή στήριξης της επιχειρηματικότητας ξεκινά με τον Διαγωνισμό i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία για ιδέες, ώριμα επιχειρηματικά σχέδια και start-ups. Η προσπάθεια συνεχίζει με τις δράσεις μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΟΠΑ και ακολουθεί η  χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων με δράσεις δανεισμού» καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: tovima.gr
Μενού