Υπουργείο Παιδείας: Δείτε τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Πινακες ονομάτων

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 237

εκπαιδευτικοιΑπό  το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις  εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2014

Οι  έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν σε  8.358. Από τις παραπάνω αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 751 (ποσοστό 8,99%).

Οι  μετατιθέμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στις νέες τους  θέσεις 23.07.2014 μέχρι και 31.07.2014. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι  εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31.08.2014, συνεχιζόμενης όμως  της εν λόγω απόσπασης, μέχρι τη λήξη της.

Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών  μονάδων και οι Προϊστάμενοι Διευθύνσεων Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά  τη λήξη της θητείας τους.

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να  επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η  περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές  μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Οι  εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και των οποίων το ονοματεπώνυμο δεν  περιλαμβάνεται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές  οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες  μετάθεσης.

Για να ανοίξετε το αρχείο  (.doc) με όλα τα ονόματα πατήστε ΕΔΩ

 

Δείτε το ίδιο αρχείο και σε  .xls

 

Για  τους πίνακες με τα ονόματα πατήστε εδώ.

Πηγή:alfavita.gr

 

Μενού