Δωρεάν πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στον κλάδο των Πωλήσεων.

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 191

Αποκτήστε και εσείς τώρα γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για κάθε στέλεχος του ιδιωτικού τομέα με το  Δωρεάν Μεταπτυχιακό στις Πωλήσεις International Diploma in Sales Management ! Βελτιώστε σημαντικά το βιογραφικό σας και βάλτε τα θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα!

Η διεύθυνση πωλήσεων είναι το σημαντικότερο τμήμα κάθε εμπορικής, μεταποιητικής, παραγωγικής ή επιχείρησης παροχής υπηρεσιών. Θέσεις εργασίας στις διευθύνσεις πωλήσεων των επιχειρήσεων (μικρών και μεγάλων) είναι πάντα διαθέσιμες και καλύτερα αμοιβόμενες από κάθε άλλη ειδικότητα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται επίσης και σε επαγγελματίες του χώρου των πωλήσεων ανεξαρτήτου επιχειρηματικής δραστηριότητας, σε προϊσταμένους και διευθυντές πωλήσεων και marketing που αναζητούν τρόπους αναβάθμισης των τμημάτων των οποίων προΐστανται, σε στελέχη τμημάτων που έρχονται σε επαφή με πελάτες, σε νέους πωλητές που χρειάζονται καθοδήγηση και πληροφόρηση για την επαγγελματική τους ενασχόληση καθώς και σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης γενικότερα που έχουν ή που πρόκειται να απασχοληθούν στον χώρο των πωλήσεων.

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης . Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου on line.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη του πιστοποιητικού «International Diploma in Sales Management» μέσω της εξεταστικής μέθοδο examiny , που υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services .

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ : ΔΩΡΕΑΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : 30/3/2018

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 240 ΩΡΕΣ

VIDEO : ΝΑΙ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ

ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ : ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ : 190 €

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ : VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

 

Για περισσότερες πληροφορίες  στείλτε email στο elearn.elkedim@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 7101894 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες από 09:30 – 16:30

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε επιλέξτε ΕΔΩ και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μενού