Δωρεάν πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Εξυπηρέτηση Πελατών!

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 177

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) έχοντας πολυετή εμπειρία  αναγνωρίζει ότι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών είναι από τους βασικούς λόγους  που οδηγούν στην μακροχρόνια βιωσιμότητας μιας επιχείρησης. Γι αυτό,  έχει διαμορφώσει και σας προσφέρει το  πρόγραμμα πιστοποίησης Vellum Diploma in Customer Services.

Το Vellum Diploma in Customer Service σας καταρτίζει στα θεμελιώδη στοιχεία που αφορούν την εξυπηρέτηση πελατών και σας εξηγεί πως μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Επιπλέον, περιγράφει πως μια επιχείρηση μπορεί να αναπτύξει το πρόγραμμα εξυπηρέτησης των πελατών της στο υψηλότερο επίπεδο..

Ειδικότερα, περιγράφει το ρόλο της εξυπηρέτησης πελατών στη βιομηχανία της φιλοξενίας , στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και του δημόσιου τομέα. Eπίσης, η συγκεκριμένη εκπαίδευση διευκρινίζει τα μετρικά εργαλεία στην εξυπηρέτηση πελατών στα οποία θα πρέπει  να επικεντρωθούν οι προσπάθειες των εργαζομένων στα αντίστοιχα τμήματα εξυπηρέτησης.

Τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για την απόκτηση του Vellum Diploma in Customer Service, είναι ιδανικά για διευθυντές επιχειρήσεων , ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες που επιθυμούν να μάθουν πως να εφαρμόσουν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών στην επιχείρησή τους. Κυριότερα, πως επιδέξια, στρατηγικά, να θέσουν τη βάση για την αφοσίωση των πελατών τους ως ανταγωνιστικό εργαλείο έναντι του ανταγωνισμού.

Τα μαθήματα αυτά ενδιαφέρουν επίσης το προσωπικό λιανικής πώλησης, τους εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας και τους δημόσιους υπαλλήλους που θέλουν να γίνουν ειδικοί στην άριστη και πλέον αποτελεσματική παροχή εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης, στην ομάδα ενδιαφέροντος μπορούν να συμμετάσχουν και άνεργοι που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση καριέρας στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 12 εβδομάδες και η απόκτηση του Vellum  Diploma in Customer Services, γίνεται με την επιτυχή συμμετοχή σας στις online εξετάσεις πιστοποίησης. Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ το κόστος έκδοσης πιστοποιητικού επιτυχούς συμμετοχής στις εξετάσεις, καθώς και μια επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας είναι 190 €. Η έναρξη του επόμενου τμήματος είναι στις 11/6/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στις Βασικές Οικονομικές Έννοιες!
Προηγούμενο άρθρο
Δωρεάν Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών!
Μενού