ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ PHOTOSHOP

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 526

Το Photoshop είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε εικόνες και φωτογραφίες, να δημιουργήσετε ψηφιακή τέχνη, μακέτες και γραφικά διαφόρων ειδών, φυλλάδια, αφίσες, κάρτες, καθώς και στοιχεία που αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του Web Design, όπως banners, dividers, headers κτλ.

Το πρόγραμμα «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» είναι τρίμηνης διάρκειας και διδάσκεται αποκλειστικά με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους για γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της εφαρμογής.

Χρησιμοποιήστε το PHOTOSHOP και βοηθήστε στην εξέλιξη της επιχείρησής σας δημιουργώντας έξυπνα και αποδοτικά γραφικά.

Αποκτήστε το «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» από τον αναγνωρισμένο Φορέα πιστοποίησης VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES και ενισχύστε το βιογραφικό σας, κάνοντας την διαφορά στην αγορά εργασίας, καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις επιθυμούν στο δυναμικό τους εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί γραφικά.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ: ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 400 ΩΡΕΣ

VIDEO: ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΝΑΙ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΞΕΤΑΣΤΡΑ: 190 €

ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

Το επόμενο τμήμα ξεκινάει στις  11/10/2019.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Αποφοίτους λυκείου, Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνων και δημιουργίας γραφικών.

Μετά το τέλος της επιμόρφωσης οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν:

  • Μοριοδοτούμενη Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος, η οποία θα συνοδεύεται από το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass με απόδοση μονάδων ECVET.
  • Αναγνωρισμένη πιστοποίηση «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων:  freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού