Αποκτήστε Lower ή Proficiency από το σπίτι σας, σε 2 μήνες!

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 2K

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μπορείτε από το σπίτι σας να αποκτήσετε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά αναγνωρισμένο πιστοποιητικό Αγγλικών, μέσα σε μόλις 2 μήνες!
Το πρόγραμμα ‘‘Freestudies Learn English’‘, καλύπτει τα επίπεδα από το Α1 έως και το C2.

Το πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ, αλλά και στο εξωτερικό. Η παρακολούθηση των μαθημάτων, ακόμη και οι εξετάσεις, γίνονται διαδικτυακά, από τον χώρο σας!

Η εκπαιδευτική διαδικασία βασίζεται σε Blended Learning μέθοδο.

Όλα τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Πληρώνετε αποκλειστικά και μόνο το κόστος των εξετάσεων, το οποίο είναι 190€ για οποιοδήποτε από τα τρία επίπεδα (Lower – Advanced – Proficiency).

Ημερομηνία Έναρξης Τμήματος: 9 Δεκεμβρίου 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Οποιονδήποτε που θέλει να μάθει την Αγγλική γλώσσα, αλλά διαθέτει περιορισμένο χρόνο και χρήματα. Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για άτομα που μόλις ξεκινούν την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας αλλά και για άτομα πιο προχωρημένου επιπέδου, που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από το ΑΣΕΠ.

Μετά το τέλος της επιμόρφωσης οι καταρτιζόμενοι:

Θα είναι έτοιμοι να λάβουν μέρος στις εξετάσεις για την απόκτηση ενός πιστοποιητικού Αγγλικών το οποίο δίδεται από αναγνωρισμένο διεθνή φορέα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων:  freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
15 θέσεις εργασίας σ΄Εκπαιδευτικούς Φορείς στο Εξωτερικό
Προηγούμενο άρθρο
Πώς θα γίνει η εκκαθάριση των δηλώσεων το 2020 – Τα μυστικά για την έκπτωση φόρου
Μενού