ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (E-SHOP)

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 177

Κερδίστε το κόστος των διδάκτρων300 ευρώ! Συμπληρώστε αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ!

Το WordPress είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων, forum και όλων των ειδών sites και διαχείρισης περιεχομένου στο Internet. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως με πάνω από εικοσιπέντε εκατομμύρια εγκαταστάσεις.

Το WordPress ενσωματώνει κομψότητα και ευκολία στη χρήση. Παρέχει ελεύθερη άδεια χωρίς περιορισμούς, καθώς και πολύ μεγάλη προσφορά δωρεάν λογισμικού, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Με την παρακολούθηση του προγράμματος Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (E-Shop) οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνουν αξιόπιστοι σύμβουλοι του WordPress.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο για να σας προετοιμάσει για όλες τις πτυχές του WordPress. Έχει δημιουργηθεί για να καλύψει όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς στο WordPress, αλλά και όσους θέλουν να κατασκευάσουν την προσωπική τους ιστοσελίδα.

Ως το τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι  σε θέση να χρησιμοποιούν δωρεάν ή φθηνά εργαλεία για να κατασκευάζουν σύγχρονα Web Sites.  Επίσης, θα δημιουργήσουν αρκετά Sites και θα μάθουν και τις προηγμένες λειτουργίες του WordPress.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για τη λήψη πιστοποιητικού «Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (E-Shop)» από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

Έναρξη Τμήματος: 30/01/2020. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210 7101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων:  freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού