Προνομιακή τιμή (150€) για το πρόγραμμα “Αγωγή και Προαγωγή Σεξουαλικής Υγείας στο σχολικό περιβάλλον”

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 1K

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με τη Vellum Global Educational Services ανακοινώνουν την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Εννεάμηνο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Αγωγή και Προαγωγή Σεξουαλικής Υγείας στο σχολικό περιβάλλον», διάρκειας 450 ωρών.

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Στη συμβολική τιμή των 150 ευρώ!

Κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ!

Το νέο σεμινάριο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο της σχετικής νομοθεσίας, είναι μοριοδοτούμενο και πολύ πιθανόν να αποτελέσει απαραίτητο εφόδιο για την πρόσληψη εκπαιδευτικών, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πληροφορίες!

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα που έχει ως στόχο να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, προκειμένου ο εκπαιδευτικός και ο εκάστοτε επαγγελματίας να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά και δημιουργικά τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας που αφορούν το θέμα της Σεξουαλικής Υγείας.

Η Σεξουαλική Αγωγή είναι η διαδικασία ενημέρωσης των νέων αλλά και των μεγαλυτέρων ανθρώπων σχετικά με την αναπαραγωγή και τις σεξουαλικές σχέσεις. Η εφηβεία είναι μια περίοδος πρωτόγνωρων σωματικών αλλαγών, συνεχών συναισθηματικών μεταπτώσεων, ψυχολογικών και διανοητικών αναζητήσεων και κρίνεται απαραίτητο οι έφηβοι να κατέχονται από τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση έτσι ώστε να μπορέσουν, με όσο γίνεται λιγότερες συγκρούσεις και άγχος, να εναρμονίσουν τη σεξουαλικότητα με τις άλλες πλευρές της αίσθησης του εαυτού που μόλις αναπτύσσεται.

Κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ!

Πλεονεκτήματα

  • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
  • Διάρκεια 9 μήνες
  • Παροχή Βεβαίωσης Παρακολούθησης 450 ωρών από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
  • Απονομή 22,5ECVET (Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης)

Μοριοδότηση

– Μοριοδότηση για τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.

– Μοριοδότηση για την κρίση των στελεχών στην εκπαίδευση σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  ΕΔΩ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στο τηλέφωνο: 2107101894

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εννεάμηνο Μοριοδοτούμενο πρόγραμμα «Παιδοψυχολογίας»
Προηγούμενο άρθρο
Εννεάμηνο Μοριοδοτούμενο Πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και Προαγωγή Ψυχικής Υγείας στο Σχολικό Περιβάλλον», από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Μενού