Πρόγραμμα Security για την απόκτηση κρατικής άδειας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 1K

Συγκεκριμένα, οι ανάγκες της καθημερινότητας και τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικών ενεργειών στην εποχή μας, έχουν δημιουργήσει αυξημένη ζήτηση για άριστα εκπαιδευμένα στελέχη, τα οποία θα επανδρώσουν τις εταιρείες υπηρεσιών ασφαλείας.


Γιατί να το παρακολουθήσω;

  • Όσοι επιθυμούν να εργασθούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας υποχρεούνται να κατέχουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και τίτλο Πιστοποίησης. Ο τίτλος αυτός είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση Άδειας Εργασίας, τύπου Α’, από την Ελληνική Αστυνομία.

Το πρόγραμμα σας προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης Security και κρατικής επαγγελματικής άδειας, με ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης, με την πιο αποτελεσματική μέθοδο  η οποία σας προετοιμάζει για την επιτυχία σας στις κρατικές εξετάσεις που διοργανώνει το ΚΕΜΕΑ και ο ΕΟΠΠΕΠ

 Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου τμήματος οδηγεί στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Όσους επιθυμούν να εργασθούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, είτε σε Ιδιωτικές Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας είτε σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας Οργανισμών και Επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες.Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία
Προηγούμενο άρθρο
Πρόγραμμα Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας
Μενού