Οι νέες προθεσμίες για τις εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 303

φοιτιτεςΜε ανακοινώσεις τους τα Πανεπιστήμια ,που δεν έχει καταστεί δυνατόν να γίνουν οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών ,γνωρίζουν τις νέες προθεσμίες για την εγγραφή τους.

Συγκεκριμένα τα παρακάτω Πανεπιστήμια έχουν καθορίσει ως νέες προθεσμίες για τις εγγραφές των φοιτητών τις κάτωθι:

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διοικητικών Υπαλλήλων ΑΕΙ έχει κηρύξει πενθήμερη απεργία για την επόμενη εβδομάδα, από τις 21 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2013. Όσοι φοιτητές δεν έχουν κάνει εγγραφές, παρακαλούνται να απευθύνονται στους Προέδρους των Τμημάτων και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της Πρυτανείας.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Με απόφαση της Πρυτανίας του Μετσόβιου Πανεπιστημίου παρατείνονται οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών μέχρι 25/10/2013 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, της 18/10/2013, των Διοικητικών Υπαλλήλων του Παν/μιου η απεργία του Διοικητικού Προσωπικού συνεχίζεται και δεν διενεργούνται εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την από 1/10/2013 απόφαση της Συγκλήτου του Παν/μιου παρατείνεται η προθεσμία εγγραφής των νεοεισαχθέντων φοιτητών έως και την 15η Νοεμβρίου 2013.
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Οι πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι επρόκειτο να εγγραφούν στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2013 και δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στις ανωτέρω ημερομηνίες, μπορούν να προσέλθουν για εγγραφή στις οικείες Γραμματείες έως την Τετάρτη 30/10/2013, ημέρες και ώρες που δέχονται οι Γραμματείες.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Παράταση προθεσμίας εγγραφών πρωτοετών.
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών παρατείνονται έως την Παρασκευή 25/10/2013.
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Έληγε χθες η προθεσμία 21/10/2013. Αναμένονται νέες προθεσμίες.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Έρχονται 30.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας
Προηγούμενο άρθρο
ΕΚΑΒ εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα σχολεία μέσω ΕΣΠΑ
Μενού